Rovana Plumb: Amnistia fiscală, dovada că Guvernul Ponta se ţine de cuvânt

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, marţi, cererea de reexaminare a preşedintelui Traian Băsescu pentru proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator şi a adoptat proiectul de lege în forma iniţială, cu 307 voturi pentru, 5 abţineri şi 7 voturi împotrivă. De asemenea, plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, în calitate de for decizional, proiectul de lege care prevede amnistierea în cazul mamelor care au beneficiat de indemnizaţii pentru creşterea copilului calculate în mod greşit.

09 sept. 2014, 10:46
Rovana Plumb: Amnistia fiscală, dovada că Guvernul Ponta se ţine de cuvânt

„Grija fata de persoanele aflate in dificultate este o preocupare extrem de importanta a Guvernului Ponta. Astfel, amnistia fiscala pentru pensionari, mame si bugetari este o masura normala, de reparatie sociala.

Salut votul de astazi al Camerei Deputatilor. Este o veste extraordinara pentru cei 50.000 de pensionari, pentru cele 20.000 de mame si pentru cei 25.000 de bugetari care vor beneficia de prevederile legilor adoptate astazi. Aceste masuri reprezinta inca o dovada a faptului ca Guvernul Ponta se tine de cuvant. Fac apel la presedintele Traian Basescu pentru o promulgare rapida a actelor normative”, a precizat Rovana Plumb într-un comunicat.