Rovana Plumb: Dacă doamna Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte PSD, cu siguranţă organizaţia de femei va fi unită

Publicat: Luni, 10 Iunie 2019 12:18 // Actualizat: Luni, 10 Iunie 2019 12:18 // Sursa: romaniatv.net

Rovana Plumb, liderul femeilor social-democrate, este de părere că dacă Viorica Dăncilă va candida pentru funcţia de preşedinte PSD, aceasta va fi susţinută de femeile social-democrate.

Întrebată dacă organizaţia de femei a PSD o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte PSD, Rovana Plumb a declarat că organizaţia pe care o conduce e întotdeauna solidară.

”Dacă doamna preşedintă Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte a PSD, cu siguranţă organizaţia de femei pe care o cunoaşteţi este întotdeauna unită şi solidară, cu siguranţă va vota pentru doamna Viorica Dăncilă”, a declarat Plumb.

Întrebată, de asemenea, dacă Viorica Dăncilă poate fi unpreşedinte social- democrat credibil, Rovana Plumb a detaliat despre cum ar trebui să fie noul preşedinte al PSD.

”Noul preşedinte al PSD trebuie să fie o persoană puternică, o persoană fermă, o persoană  care să ştie clar care sunt paşii următori pentru PSD, partid format din noi, din toţi membrii care am înţeles votul dat pe data de 26 mai. Sigur că se analizează în continuare şi eu sunt sigură că în continuare doamna Viorica Dăncilă va putea face faţă”, a declarat Rovana Plumb.

Totodată, Rovana Plumb a mai fost întrebată ce a înţeles PSD din votul de la alegerile europarlamentare, ea raspunzând că PSD ar trebui să aibă o nouă abordare. Ea a mai spus şi că nu va candida la niciuna dintre funcţii.

”Că trebuie să avem o nouă abordare, că trebuie să discutăm despre temele care se află  pe agenda cetăţeanului, în fiecare zi, altfel ştiţi foarte bine că se vine cu o nouă formă a programului de guvernare, astfel încât să răspundem particularităţilor şi nevoilor cetăţenilor  din perioada următoare. Din câte am înţeles este vorba de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general. Nu candidez la niciuna dintre funcţii”, a mai spus Plumb.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Congres PSD Rovana Plumb Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H