Rovana Plumb, după şedinţa PSD: „Am acționat în interesul cetăţenilor. Nu consider că trebuie să demisionez”

Ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, pentru care DNA a cerut avizul Camerei Deputaţilor pentru începerea urmăririi penale în dosarul "Belina", pentru trecerea insulei de pe Dunăre din administrarea "Apelor Române” în cea a Consiliului Judeţean Teleorman, a declarat la finalul ședinței PSD că este nevinovată și că întotdeauna a respectat legea.

RomaniaTV.net
25 sept. 2017, 12:26
Rovana Plumb, după şedinţa PSD: „Am acționat în interesul cetăţenilor. Nu consider că trebuie să demisionez”

„Am acționat în interesul cetățenilor. Nu consider că trebuie să demisionez atât timp cât întotdeauna m-am gândit la România. Nu sunt vinovată, am respectat legea”, a spus ministrul.

„Niciodată nu am lucrat sub presiune și nimeni nu mi-a cerut niciodată nimic”, a adăugat Rovana Plumb.

Liviu Dragnea: Nu se pune problema remanierii lui Tudorel Toader. Directive pentru ministrul Justiţiei

Biroul Permanent Național al PSD a decis susținere totală pentru miniștrii Rovana Plumb și Sevin Shhaideh. „Acestora nu li se va cere demisia și nici nu vor demisiona”, este decizia unanimă a membrilor acestui for al PSD.

„Am ascultat colegele. Concluzia a fost că au respectat prevederile legilor în vigoare şi se consideră nevinovate. După intervenţiile unor colegi, decizia a fost de sprijin total. Le-au solicitat să nu demisioneze din funcţie şi le vom susţine”, a declarat liderul Grupului PSD din Camera Deputaţilor, Ioan Munteanu.

Decizia a fost luată cu unanimitate. În opinia forului PSD avem a face cu un dosar politic, un atac la PSD, la Coaliție și la liderii ei.