Rovana Plumb: În fiecare zi ţin legătura cu premierul Ponta. Colaborarea cu Gabriel Oprea va fi foarte bună

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat marți că ține legătura zilnic cu premierul Victor Ponta, afirmând că membrii Guvernului vor colabora foarte bine cu premierul interimar, Gabriel Oprea.

23 iun. 2015, 11:40
Rovana Plumb: În fiecare zi ţin legătura cu premierul Ponta. Colaborarea cu Gabriel Oprea va fi foarte bună

Rovana Plumb a precizat că, miercuri, va avea loc şedinţa săptămânală de Guvern.

„În fiecare zi țin legătura cu domnul prim-ministru, sigur că se simte, să spunem bine, cum se poate simți cineva care a suferit o intervenție chirurgicală, respectiv sunt condiții mai ameliorate în ceea ce privește sănătatea, totuși, atunci când vorbim de sănătate, când vorbim de oameni, ea trebuie să primeze. Ținem legătură în ceea ce privește principalele proiecte pe care le avem de adoptat și măsurile pe care Guvernul le continuă. Am și spus, avem toată încrederea și lucrăm aproape de primul-ministru interimar, Gabriel Oprea, astfel încât să putem să continuăm măsurile bune pentru populație”, a spus Plumb, la Palatul Parlamentului.

Ministrul a adăugat că miercuri va fi ședință de guvern, iar colaborarea cu premierul interimar va fi foarte bună.

„Relaționarea dintre UNPR și PSD este una corectă, una bună bazată pe încredere, pe acțiune politică și lucrul acesta cred că a fost demonstrat și în momentul în care s-a votat moțiunea de cenzură”, a arătat Rovana Plumb.

Citeşte şi ANUNŢ de ultimă oră al ministrului Muncii cu privire la ALOCAŢIILE de stat pentru copii