Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, imagini inedite în afara competiţiei

Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, membră actuală a echipei lui Florin Dumitrescu, este una dintre concurentele cu cea mai multă experiență în bucătărie. Tânăra a reușit să impresioneze toți chefii, atât în preselecții, cât și în timpul probelor. Recent, a postat pe reţelele de socializare imagini cu ea, în ipostaze inedite, cum fanii nu au mai văzut-o.

06 dec. 2020, 10:53

Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, a intrat în bucătăria Chefi la cuțite cu încredere în propriile abilități, demonstrând că este un concurent extrem de puternic şi priceput.

Am venit ca să câștige și o femeie concursul. Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michael Pascali, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, spunea aceasta în timpul preselecțiilor, potrivit A1.ro.

Citeşte şi: Alberto Chelu, cuţitul de aur, eliminat de la Chefi la cuţite

Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, imagini inedite

Blenche a reușit să își încânte fanii nu doar cu prestația extraordinară din bucătăria Chefi la cuțite, ci și cu imaginile publicate pe rețelele de socializare. Recent, tânără în vârstă de 27 de ani, a publicat pe Facebook o ședință foto în care arată complet diferit, a fost fotografiată cu niște cuțite periculoase. Într-una din imagini, Blenche a pozat cu două cuțite, și a scris și mesajul: “Samurai Chef”.

Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, imagini inedite în afara competiţiei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inițial, la Chefi la cuțite, Roxana Blenche a fost aleasă de de Cătălin Scărlătescu în echipa pătrățelelor, dar Florin Dumitrescu a “furat-o” în echipa bulinelor cu ajutorul unei amulete foarte puternice, așa că tânără a fost nevoită să își schimbe tunica de chef.

Citeşte şi: Chefi la cuţite 25 noiembrie 2020. Un nou concurent din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat

Finala „Chefi la cuțite” 2020, pe 15 decembrie

Emisiunea „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculoasă, cu rețete delicioase, concurenți talentați și numeroase bătălii culinare palpitante.

Chefi la cuţite, sezonul 8, a început în luna septembrie. Sute de concurenți s-au înscris la preselecții și zeci dintre ei au fost selectați ca să participe la etapa degustărilor pe nevăzute. Nu toţi sunt bucătari de excepție, ci și pasionați de gătit de toate vârstele sau români veniți din străinătate, care au stat în carantină, de dragul emisiunii. Toți dintre ei au visat să prindă un loc în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, ce va avea loc în data de 15 decembrie, la Antena 1.