Chefi la cuţite 25 noiembrie 2020. Un nou concurent din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat

Ediţia Chefi la cuţite din 25 noiembrie 2020 a fost una cu mari emoţii, atât pentru concurenţi, cât şi pentru juraţi. De această dată, duelul a avut loc între toate cele trei echipe. Din cei trei chefi, cel care a pierdut un bucătar a fost Sorin Bontea.

26 nov. 2020, 10:46
Chefi la cuţite 25 noiembrie 2020. Un nou concurent din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat

Chefi la cuţite 25 noiembrie 2020. După un duel extrem de dificil, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să descopere cine este bucătarul care a obținut amuleta specială, dar și cine pleacă acasă.

De data aceasta, la duelul „Chefi la cuțite” au intrat concurenți din toate cele trei echipe. Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să își trimită la confruntare toți bucătarii, în timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au trimis fiecare câte trei concurenți.

Citeşte şi: Chefi la cuțite 2020. Toți au izbucnit în lacrimi, eliminare neaşteptată

Chefi la cuţite 25 noiembrie 2020

Sorin Bontea, „abonat” la ultimele dueluri, a folosit o amuletă specială pentru a-l salva pe Silviu Costan (Foca).  Timp de șaizeci de minute, concurenții intrați la duel au pregătit rețete savuroase pe bază de ciocolată și un ingredient special, de sub cloșuri.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent farfuriile și au acordat note. La final, verdictul a adus o lovitură grea pentru echipa de bucătari cu tunici în dungi, căci eliminată a fost chiar Roxana Vasile.

Roxana Vasile Sorin Bontea
Roxana Vasile, din echipa lui Sorin Bontea, a părăsit Chefi la cuţite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cine va prezenta alături de Gina Pistol emisiunea Chefi la cuţite

Gina Pistol nu va mai fi singură, îl va avea alături pe Speak, care o va ajuta să modereze show-ul culinar.

Citeşte şi: Cum arăta Zanni înainte să aibă părul blond și tatuaje. Nimeni nu îl recunoaşte

Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător‘, a spus Speak.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări‘, a mai declarat Speak.


loading...