Roxana Ciuhulescu, despre Survivor România 2022: „Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap”

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre Survivor România 2022 înainte să plece în Republica Dominicană. Între timp, vedeta a şi fost eliminată din competiţie, din motive medicale, medicii interzicându-i să mai intre pe trasee.

28 ian. 2022, 19:32
Roxana Ciuhulescu, despre Survivor România 2022: „Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap”
Roxana Ciuhulescu, despre Survivor România 2022

Roxana Ciuhulescu, despre Survivor România 2022. Sportiva a spus „da’ abia după ce s-a asigurat că acasă totul va fi în ordine în lipsa ei. A dezvăluit cum a reacţionat soţul ei când a auzit această propunere, dar şi copiii ei.

Citeşte şi: Câți bani câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România. Este vedeta plătită cel mai bine

Roxana Ciuhulescu, despre Survivor România 2022

Provocarea „Survivor m-a luat nițel pe nepregătite șiRoxana Ciuhulescu, despre Survivor România 2022 am rumegat-o bine, în toate laturile ei. Când am venit acasă și i-am spus soțului meu, parcă i-a căzut cerul în cap. Eu eram confuză, nu știam cum să gestionez decizia.

Dacă multă vreme am luat deciziile singură, ei bine, de patru ani, împart totul cu sufletul meu pereche. Împreună suntem un tot și mi se părea normal să ne consultăm.

Opt zile și opt nopți am fost roasă de gânduri, nu știam ce decizie să i’au, însă instinctul îmi spunea să merg. Uneori, cred, e bine să gândim cu inima. Și aia a fost, am acceptat provocarea„, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Viva.ro.

Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale

Anunţul eliminării a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel, la scurt timp după ce Roxana Ciuhulescu şi Cătălin Zmărăndescu câştigaseră colanele de imunitate individuală. Prin primirea colanelor, cei doi sunt protejați la consiliul de nominalizare și au dreptul să facă câte o nominalizare.

Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor.

Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel.


loading...
Partenerii noștri