Roxana Ciuhulescu, detalii șocante despre experiența de la Survivor România! “Aveam momente când nu eram lucidă”

Fosta prezentatoare TV, Roxana Ciuhulescu, a făcut mărturisiri incredibile despre momentele mai puțin plăcute de care a avut parte la Survivor România.

15 feb. 2022, 17:09
Roxana Ciuhulescu, detalii șocante despre experiența de la Survivor România! “Aveam momente când nu eram lucidă”

După mai bine de o lună de când a părăsit competiția Survivor România, Roxana Ciuhulescu și-a găsit puterea să vorbească despre momentele critice de care a avut parte în jungla din Republica Dominicană.

„Aveam amețeală, nu știam dacă e viață reală”

„Nu am crezut nicio clipă că voi pleca. Îmi bătuse Zmărăndescu obrazul că am luat imunitatea, deși eram accidentată. I-am spus că am câștigat imunitatea fiindcă sunt accidentată la genunchi, nu la partea superioară a corpului, pe care am folosit-o în proba de imunitate.

În fine, m-au scos la consiliu, din motive medicale. De multe ori, în concurs, aveam senzația că visez. Aveam momente când nu eram lucidă, din cauza foamei. Aveam amețeală, nu știam dacă e viață reală”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu, la GSP Live.

CITEȘTE ȘI: Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri după Survivor România: „Zmărăndescu şi CRBL m-au dezamăgit”

“Am mâncat numai nucă de cocos și orez, toată perioada Survivor”

„M-au văzut, m-au luat de acolo și m-au dus într-o mașină, unde am așteptat o oră și jumătate până s-a terminat consiliul. O tipă mi-a pus în brațe 4 cutii de mâncare: orez cu carne, șnițel, salată. Am întrebat: pentru cine e, pentru toată echipa?

Mi-au răspuns că și-au imaginat că îmi e foame, deoarece am mâncat numai nucă de cocos și orez, toată perioada Survivor. Oricum, două zile am mâncat două linguri de orez, că nu puteam să mănânc mai mult. Mi-a zis medicul să nu mănânc. Să nu mă forțez. Slăbisem foarte tare, aproape 7 kg, ajunsesem să îmi bag toate hainele în pantaloni, ca să nu-mi cadă. Apoi, zi de zi, am simțit că mă umflu, că mă refac”, a mai povestit fosta prezentatoare TV.

CITEȘTE ȘI: Roxana Ciuhulescu, despre Survivor România 2022: „Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap”

Roxana Ciuhulescu dezvăluiri după Survivor România
Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri după Survivor România

Probleme grave de sănătate după participarea la Survivor România

Roxana Ciuhulescu, 43 de ani, a fost eliminată de la Survivor 2022 din cauza unor probleme medicale foarte grave. Practic, vedeta abia mai calcă cu un picior. A mers la cel mai bun medic ortoped din țară, iar diagnosticul este unul teribil! Mai mult, vedeta ar putea să ajungă pe masa de operație!

„De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și, se pare, că am și lichid la picior! De altfel, mi- au scos lichid de la picior și medicii din Republica  Dominicană. Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN  ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Roxana Ciuhulescu a rezistat doar două săptămâni la Survivor România 2022 deoarece ce s-a accidentat grav la un picior. În plus, din cauza lipsei de mâncare, vedeta are probleme şi cu stomacul, mai ales din cauza nucii de cocos cu care s-a hrănit în exces în Republica Dominicană.