Roxana Ciuhulescu face SENZAŢIE pe internet, din bucătărie: CHILOŢI cu jartiere şi SÂNII la vedere

Roxana Ciuhulescu, una dintre vedetele cu cele mai lungi picioare din România, le-a făcut fanilor de pe Facebook o surpriză de proporţii în cursul zilei de duminică, după ce a postat o imagine amuzantă din bucătărie, îmbrăcată într-un sorţ sexi şi o pereche de sâni de cauciuc.

08 apr. 2013, 10:05

Roxana Ciuhulescu, vedeta în vârstă de 33 de ani, moderatoare a emisiunii „Pro Motor”, poate fi considerată una dintre cele mai sexy gospodine din ţară, după ce a postat pe Facebook o imagine amuzantă. Ea s-a fotografiat în timp ce era îmbrăcată într-un şorţ pe care era desenată o ţinută sexy, adică o lenjerie intimă formată din chiloţi şi jartiere.

Citeşte şi Andreea Bănică, într-o ţinută complet nepotrivită, într-un loc… ciudat FOTO

Citeşte şi Ce ţinută provocatoare poartă Andreea Bănică în bucătărie FOTO

Mai mult, imaginea a fost completată de o pereche de sâni de cauciuc, care au făcut delicul fotografiei postată pe pagina persoanlă de Facebook a vedetei. Cu toate că a imaginea a apărut pe internet în cursul zilei de duminică, ea a primit sute de like-uri şi comentarii.

Citeşte şi Cu unghile înfiipte în sâni, Ruby provoacă din nou imaginaţia bărbaţilor

Alături de fotografie, ea a postat mesajul: „Să mai zică cineva că nu-s o bucatareasă bună”, care i-a lăsat pe fani să se gândească dacă vedeta se referea la corpul ei sau la calităţile de bucătar.

Citeşte şi Anda Adam, în cea mai ispititoare ţinută. Mulată pe corp şi cu un decolteu extrem de obraznic FOTO