Roxana Ciuhulescu, la tribunal cu fostul soţ. Suma pentru care se judecă cei doi

Roxana Ciuhulescu, la tribunal cu fostul soţ. Pentru că sportiva se află la Survivor România 2022, procesul cu fostul soț a fost, din nou, amânat. Următorul termen a fost stabilit pentru luna martie, condiția esențială fiind însă să fie prezente ambele părți.

19 ian. 2022, 15:46
Roxana Ciuhulescu, la tribunal cu fostul soţ. Suma pentru care se judecă cei doi
Roxana Ciuhulescu, la tribunal cu fostul soţ

Roxana Ciuhulescu, la tribunal cu fostul soţ. Procesul de partaj dintre vedetă şi Mihai Ivănescu implică bunuri care sunt evaluate la sume uriașe de bani şi au apelat la instanţă pentru a rezolva lucrurile.

Roxana Ciuhulescu, la tribunal cu fostul soţ

Aşa cum orice proces în care sunt implicate bunuri sau valori mobiliare trebuie timbrat corespunzător din punct de vedere legal, Roxana Ciuhulescu a cerut instanței să i se permită să facă plata timbrului judiciar în rate.

Dispune eşalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma de 26.003,93 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna martie 2019, fiecare rată, în cuantum de 2.166,994 lei, urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs„, se arată în portalul instanţei, potrivit fanatik.ro.

Cum taxa de timbru depusă este de 26.003,93 lei, suma pentru care se judecă actuala Faimoasă de la Survivor România 2022 și soțul ei este simplu de calculat, conform legii.

Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț s-ar judeca, în procesul de partaj de după căsnicia de zece ani avută, pentru bunuri în valoare de 2.600.000 de lei, adică aproximativ 500.000 de euro.

Citeşte şi: Fiica Roxanei Ciuhulescu, probleme grave la doar 13 ani: „Trebuie să poarte un corset non-stop”

Câți bani câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România

Pentru a participa la emisiune, Roxana Ciuhulescu a renunțat la postul consilier al ministrului sportului, Eduard Novak!

Roxana Ciuhulescu va primi câte 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, anunţă Playtech.

„Începând de astăzi, accesul meu la telefon/internet/ rețele sociale va fi pus pe pauză, pentru o perioadă nedeterminată. Conturile mele de social media, Instagram și Facebook, vor fi administrate de un admin, care va ține legătura cu voi. 

Continuați să mă urmăriți, iar din 16 Ianuarie stați cu ochii pe Survivor România și PRO TV. Suportul vostru este esențial pentru mine, habar nu aveți câtă forță îmi dați și cum se simte?”, a anunţat Roxana Ciuhulescu, înaintea debutului la Survivor România 2022.