Xonia, eliminată de la Survivor România 2022: „Îmi iau la revedere? Nu cred!”

Xonia, eliminată de la Survivor România 2022. Războinicii au căştigat al treilea meci la rând, iar echipa Faimoşilor se află într-o situaţie dificilă, după ce au pierdut toate duelurile celui de-al treilea sezon. În plus, Xonia din echipa lor a fost eliminată, spre surprinderea tuturor.

19 ian. 2022, 15:26
Xonia, eliminată de la Survivor România 2022: „Îmi iau la revedere? Nu cred!”
Xonia, eliminată de la Survivor România 2022

Xonia, eliminată de la Survivor România 2022. După ce au pierdut meciul din ediţia de luni seară, Faimoşii au fost nevoiţi să propună trei oameni pentru eliminare. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu şi Xonia au fost propuşi spre eliminare.

Citeşte şi: Survivor 2022. Primele imagini necenzurate, camerele nu au fost oprite, s-a văzut tot

Xonia, eliminată de la Survivor România 2022

În primul consiliu de eliminare s-a decis ca Xonia să plece acasă. Faimoasa a fost nevoită să își ia ”la revedere” de la colegii săi de echipă. Cu ochii în lacrimi, aceasta a spus: ”Îmi iau la revedere? Nu cred!”.

Ai adus puncte, într-un joc în care părea că nu vei face asta. Ai intrat cu zâmbetul pe buze în Consiliu. Ai dovedit că eşti o învingătoare„, a spus Daniel Pavel.

Andreea Tonciu şi CRBL s-au certat

O simplă discuție colegială s-a transformat într-o adevărată ceartă, în care niciunul nu s-a abţinut de la replicile dure. Totul a pornit de la nominalizarea Roxanei Ciuhulescu, cea propusă spre eliminare.

Mi se pare că nu ești bărbat, mi se pare că nu ai argument în fața femeii. Nu îmi place tonul tău. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun, ești pervers.”, i-a spus Andreea Tonciu colegului ei.

Ulterior, la testimoniale, vedeta și-a continuat destăinuirile ce fac referire la colegul ei CRBL, fiind la fel de dură în declarații.

Din punctul meu de vedere, CRBL este un om dur, un egoist, mă deranjează foarte mult când spune că ne plângem. Nevasta lui nu se plânge acasă? Suntem femei.

De ce nu spune chestiile astea unor bărbați, nu femeilor. Nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție. Cine se crede șef să se creadă la el acasă”, a mai spus fosta asistentă TV.

De cealaltă parte, CRBL nici măcar nu a vrut să își asculte colega, menționând că votul lui a mers către Roxana Cuhulescu din motive sportive.

Nu mă interesează părerea ta. Tu când vorbești cu mine să ridici mâna sus mai întâi, sunt mai în vârstă”, i-a spus apoi CRBL brunetei.

Xonia din echipa Faimoşilor de la „Survivor România” a părăsit, marţi, competiţia. Emisiunea a fost lider de audienţă cu 2,1 milioane de telespectatori.
După o primă săptămână petrecută în Republica Dominicană, Războinicii şi Faimoşii au avut parte, aseară, de ultima provocare a săptămânii, în jocul pentru recompensă, dar şi de primele emoţii cauzate de Consiliul de eliminare.

Chiar dacă la începutul jocului, Războinicii şi-au pierdut un coleg de echipă care a decis că nu poate face faţă competiţiei, aceştia s-au remontat rapid şi au reuşit să obţină cea de-a treia victorie consecutivă, demonstrând că au o forţă reală şi o dorinţă imensă de reuşită.

Cu moralul deja scăzut după trei înfrângeri, Faimoşii s-au văzut nevoiţi să revină la Consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu şi Xonia s-au confruntat cu emoţii uriaşe, iar cea din urmă a devenit prima concurentă eliminată din competiţie.

Seara care a adus şi prima eliminare în show-ul „Survivor” a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.28 – 23.26. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.1 puncte de rating şi 31% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 6.9 puncte de audienţă şi 19.4% share. De-a lungul difuzării, 2,1 milioane de românii au urmărit concursul, iar în minutul de aur, la ora 21.45, aproape 3 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

22 de concurenţi continuă lupta. „Survivor România” revine duminică, de la ora 20.00, luni şi marţi, de la 20.30, pe Pro TV.