Roxana Ciuhulescu, regrete după 22 de ani. Cum a fost păcălită de Playboy. „Au fost mult prea vulgare pozele” VIDEO

La peste două decenii distanță de la unul dintre cele mai șocante pictoriale Playboy din România, Roxana Ciuhulescu dezvăluie cu amărăciune că a fost păcălită să pozeze pentru revista controversată. Fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor a vorbit deschis despre decizia pe care o consideră a fi una dintre cele mai mari greşeli ale vieții sale.

14 nov. 2023, 12:54
Roxana Ciuhulescu, regrete după 22 de ani. Cum a fost păcălită de Playboy. „Au fost mult prea vulgare pozele” VIDEO

Roxana Ciuhulescu, regrete după 22 de ani. În anul 2001, vedeta a acceptat provocarea de a apărea în Playboy, fiind atrasă de un câștig financiar substanțial, „zeci de mii de dolari”, pe care i-a primit pentru acest pictorial incendiar. Banii au fost investiți într-un apartament în cartierul Drumul Taberei din București, marcând o etapă în cariera și viața personală a vedetei TV. „Mi-am luat un apartament în drumul Taberei din banii aceia. Coperta era foarte bine plătită. Vorbim de zeci de mii de dolari, la vremea aceea”, a spus Roxana Ciuhulescu.

Cu toate acestea, Roxana Ciuhulescu dezvăluie că a fost înșelată cu privire la conținutul real al pictorialului. Inițial, i s-a promis că imaginile vor fi mai „cuminti”, dar rezultatul final a fost cu mult mai explicit și vulgar decât anticipase. Ea afirmă că pozele au fost atât de sugestive încât au depășit limitele standardelor asociate Playboy, aducându-se mai degrabă în sfera revistei pentru adulți, Hustler.

„Am fost, şi pot să admit, păcălită, pentru că eu am văzut negativul care era total diferit faţă de ce a ieşit în revistă. Nu erau atât de explicite. Şi acolo m-am supărat foarte tare. Dar era tardiv şi mă luptam cu morile de vânt. Era şi la începutul carierei mele, în 2001 am pozat. Erau aşa explicite că mi s-a părut că s-a dus în latura de Hustler (n.r. – revistă destinată adulților cu conținut explicit) nu de Playboy. Au fost mult prea vulgare pozele, din punctul meu de vedere. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu aş mai poza”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu, în podcastul Extra Matinal de la Digi FM.

Chiar dacă regretă amarnic această experiență, vedeta TV a recunoscut că banii primiți pentru acest pictorial au fost semnificativi, aducându-i independența financiară necesară pentru a se descurca în Capitală.