Roxana Ciuhulescu se destăinuie! Cum este relația cu cel de-al doilea soț: „Nu ne scăldăm în lux, pe noi ne fac fericiți alte lucruri”

Roxana Ciuhulescu și-a întâlnit sufletul pereche exact atunci când credea că urmează să își petreacă toată viața singură, doar ea și fiica ei. Silviu Bulugioiu, cel care i-a devenit soț, i-a fost prieten buni ani întregi.
Alina Costache
09 mai 2024, 18:13
Roxana Ciuhulescu se destăinuie! Cum este relația cu cel de-al doilea soț: „Nu ne scăldăm în lux, pe noi ne fac fericiți alte lucruri”
Roxana Ciuhulescu se destăinuie! Cum este relația cu cel de-al doilea soț: „Nu ne scăldăm în lux, pe noi ne fac fericiți alte lucruri”

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu au fost prieteni mult timp, ulterior devenind un cuplu de învidiat. Bărbatul i-a fost alături vedetei în momentele grele și, treptat, și-au dat seama că îi leagă mult mai multe decât ar fi crezut.

Citește și: Roxana Ciuhulescu nu se înțelege cu fostul soț. Ce acuzații îi aduce lui Mihai Ivănescu: „E sub orice critică. Nu a vrut să-i cumpere Anei o rochie pentru banchet”

Roxana Ciuhulescu, despre relația cu cel de-al doilea soț

Cei doi sunt căsătoriți din 2018, au împreună un băiețel, Cezar Ioan, dar și o fiică, Ana Cleopatra, provenită din fosta căsnicie a vedetei tv cu Mihai Ivănescu.

Prezentă la Gala „Nu există nu se poate”, prezentată de Andreea Marin, Roxana Ciuhulescu a celebrat faptul că este o femeie puternică, gata să facă față tuturor provocărilor pe care viața i le aduce în față.

„Îmi place foarte mult motto-ul ăsta, nu știam de unde îl știu, este motto-ul preferat al doamnei Elisabeta Lipă, îl are și pe ușă, îl văd în fiecare zi. Mă regăsesc în el și cred în el. Am reușit să zbor cu Mig-ul ceea ce nimeni nu ar fi crezut vreodată. Sunt singura femeie care a zburat civil cu MiG- 21 Lancer, (…) dar au fost și alte situații în care, de exemplu, nu am crezut vreodată că o să pot să ies dintr-o căsnicie toxică și am reușit. Nu există nu se poate, deci astea sunt două exemple din viața mea”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Unica.ro.

Anul 2017 a fost un un extrem de complicat pentru Roxana Ciuhulescu, perioadă în care aceasta și-a pierdut bunica, dar și mariajul ei s-a încheiat. Chiar dacă nu a fost ușor să gestioneze toată această situație, fosta prezentatoare tv a făcut față cu brio perioadei de suferință.

„Oricum mă împăcasem cu ideea că o să fiu una din probabil milioanele de femei divorțate și care își va crește singură copilul, însă am crezut că undeva, într-o zi, îmi voi găsi jumătatea mea. Important este că acum sunt foarte bine, sunt fericită, am sufletul pereche lângă mine, un om minunat, un tată extraordinar pentru copiii mei”, a mai afirmat Roxana Ciuhulescu.

Silviu Bulugioiu, bărbatul care i-a devenit soț în urmă cu 6 ani, nu i-a câștigat ușor încrederea. A fost nevoie de o perioadă lungă până ce Roxana Ciuhulescu a văzut că bărbatul are intenții bune.

„Chiar m-am speriat la un moment dat, la început atunci, mi s-a părut că recurge la ceva tertipuri ca să mă cucerească, de exemplu se atașase foarte tare de Ana și Ana de el și acolo m-am speriat și am tras frâna de mână. Dar am zis să am un pic de curaj și am avut curaj și am tras lozul câștigător, pot spune că abia al doilea este lozul câștigător”, a mai dezvăluit fosta prezentatoare.

Roxana și Silviu se știau de mulți ani, fiind amici, însă momentele grele din viața vedetei i-a făcut să se apropie și mai mult, realizând, la finalul suferinței, că se iubesc și vor să își întemeieze o familie.

„Noi ne știm din off-road, ne-a unit Motorsport-ul. A fost momentul în care a murit bunica mea în 2017, când mi-am dat seamă că eram oricum singură în doi, sufeream foarte tare că am iubit-o enorm pe bunica mea și mi-am dat seama că o voi duce singură pe acest drum. Atunci m-am trezit dintr-odată că am ajutor și a fost Silviu, au fost colegii din clubul de off-road și m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie atunci, m-a susținut. După asta a urmat o pauză, a venit momentul divorțului, iar în momentul acela am fost iarăși singură, iar am primit ajutor, susținere din partea clubului, au venit băieții, m-au ajutat cu mutatul, cu transportul. Mi-a atras atenția, culmea, Ana, că Ana se împrietenise cu Silviu după ce ne-am mutat și acolo a fost declicul”, a continuat vedeta de televiziune.

Un an mai târziu, în 2018, Roxana și Silviu au devenit soț și soție, atât civil, cât și religios. La câteva luni distanță, și-au botezat și băiețelul, devenind, cu adevărat, familia la care ambii au visat mereu.

„Ținem doar în suflete, doar în suflet avem ceva personalizat. Nu prea ținem la lucruri materiale, eu, de exemplu, niciodată nu am fost o femeie materialistă, niciodată. Contează omul, nu ce face el, ce are în buzunare. Am pornit oricum de la zero amândoi. Nu ne lipsește nimic, nu ne scăldăm în lux, nici nu am căutat luxul, pe noi ne fac fericiți alte lucruri. Important este că există armonie, că există iubire, că avem pasiuni comune, contează foarte mult ca partenerii să aibă în comun lucruri”, a conchis Roxana Ciuhulescu pentru sursa citată.

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars: „Din toți cei mai buni nu toți au acceptat provocarea! Mulțumesc, am plecat acasă!”

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Cu ce soluție naturală trebuie să stropești răsadurile de roșii, ca să ai cât mai multe pe o singură tulpină. Secretul unui grădinar cu experiență pentru o recoltă bogată
Capital.ro
S-a dat interzis. 5 ANI închisoare pentru proprietarii sau chiriașii din clădiri. Iohannis a semnat
Playtech.ro
Liviu Dragnea e DISTRUS! Irina Tănase i-a dat cea mai mare LOVITURĂ
DailyBusiness
Amenzi uriașe pentru firmele care nu respectă legea! Se produc schimbări majore!
Adevarul
Românul care a înfruntat moartea, fugind din țară în anii '80: „M-am întors din SUA după 20 de ani, fără să stau pe gânduri” VIDEO
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, la 3 ani de căsnicie. „Nimeni nu știa, era o nebuloasă totală”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Mărturisirile cutremurătoare făcute de nepotul celor doi bătrâni din Iași, cărora le-a ars casa! „Au ieșit în picioarele goale”. Soția bărbatului a ajuns la spital după incendiu
Capital.ro
Românii au o nouă obligație din 1 iunie. Se trimite la stat în maxim 5 zile. Fără excepții!
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Răsturnare de situație privind creșterea plafonului de impozitare a pensiilor. Ce se întâmplă de la 1 septembrie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'