Roxana Ciuhulescu trăieşte o adevărată dramă de când şi-a propus să devină din nou mamă

Roxana Ciuhulescu are 38 de ani și este mai hotărâtă ca oricând să devină din nou mamă, indiferent de implicații. Femeia cu cele mai lungi picioare din showbiz, așa cum este cunoscută, a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală ani la rând și, de doi ani, apelează la serviciile unei clinici de feritilitate.

13 oct. 2016, 13:10
Roxana Ciuhulescu trăieşte o adevărată dramă de când şi-a propus să devină din nou mamă

Roxana Ciuhulescu are o fetiță de opt ani, Ana Cleopatra, lumina ochilor ei, dar nu a renunțat niciodată la visul de a-i face un frățior sau o surioară, în ciuda problemelor întâmpinate, scrie libertatea.ro. Deși atât ea cât și soțul ei, afaceristul Mihai Ivănescu, sunt apți să aibă copii din punct de vedere medical, barza s-a lăsat așteptată ani la rând. Dezarmată, dar motivată de dorința de a deveni din nou mamă, în urmă cu aproximativ doi ani, Roxana Ciuhulescu a apelat la serviciile unei clinici specializate în probleme de fertilitate.

Citeşte şi Roxana Vancea, schimbare radicală de look. Uite cum îi stă TUNSĂ BOB

Fosta prezentatoare a emisiniunii ProMotor, care a consacrat-o, a trecut prin emoții cumplite, așteptând o veste, după fiecare dintre cele două cure de stimulare ovariană prin care a trecut. Procedurile nu au fost ușoare, iar Roxana a traversat perioade grele cu stări cumplite de rău. Ultima, în acest weekend, la cursa de offroad pe care a organizat-o la Târgoviște și la finalul căreia a plecat direct la spital acuzând slăbiciune fizică.

După stimulări urmează inseminarea

Potrivit apropiaților fostei prezentatoarea de la PRO TV, aceasta a sperat că starea ei este cauzată de o sarcină instalată la capătul anilor de așteptare. Din păcate, verdictul nu a fost cel așteptat, iar pentru Ciuhuleasca urmează o nouă etapă – inseminarea artificială, potrivit unor surse din cadrul clinicii a cărei pacientă devotată a devenit.

Citeşte şi ROXANA CIUHULESCU a apelat la fertilizarea in vitro: „Doctorul mi-a zis că e posibil să am gemeni!”

Aceasta pare dispusă să urmeze orice tratament i se recomandă pentru a-și vedea visul împlinit, însă, în paralel, pasiunea pentru sporturile exrteme îi ridică nivelul de adrenalină și, posibil, aceasta este o cauză a insuccesului celor încercate până acum. Contactată telefonic, Roxana Ciuhulescu nu a negat informațiile însă a preferat să nu comenteze pe această temă, considerând că atinge aspecte prea intime ale vieții ei.