Roxana Ciuhulescu trece prin momente grele. Fiica ei a fost operată de urgență: „Vreme de 9 ore am simțit că nu am aer, că mor și învii”

Roxana Ciuhulescu trece prin momente grele, după ce fiica ei a fost operată de urgență. Intervenția chirurgicală nu mai putea să fie amânată sub nicio formă, iar vedeta le-a povestit fanilor că Ana Cleopatra a ajuns pe mâinile doctorilor, după ce boala cu care a fost diagnosticată a avansat destul de mult în ultimii trei ani.

23 aug. 2023, 20:09
Roxana Ciuhulescu trece prin momente grele. Fiica ei a fost operată de urgență: „Vreme de 9 ore am simțit că nu am aer, că mor și învii”
Roxana Ciuhulescu trece prin momente grele

Roxana Ciuhulescu trece prin momente grele. Ana Cleopatra suferă de scolioză toraco-lombară, boală despre care a aflat în perioada pandemiei de coronavirus când nu a mai putut să facă mișcare și să meargă la sporturile preferate, fiind pasionată de balet și volei.

Citește: Roxana Ciuhulescu, dată afară de la Ministerul Sportului după participarea la Survivor România 2022. De ce s-a enervat ministrul Eduard Novak

Roxana Ciuhulescu trece prin momente grele

Adolescenta în vârstă de 15 ani a purtat constant un corset special 24 din 24 de ore și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, dar problema nu a trecut. Din păcate, s-a ajuns la scolioză severă și a fost operată recent timp de nouă ore.

Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei – pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul.

Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol. După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita.

Intervenția chirurgicală a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile. 

Vreme de 9 ore am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc.”, este o parte din mesajul transmis de Roxana Ciuhulescu pe pagina de Facebook.

Fosta sportivă este recunoscătoare lui Dumnezeu, pentru că fiica ei a trecut cu bine peste operație. Ana se reface treptat și va mai sta în spital, vedeta fiind puternică pentru fiica sa, dar și pentru sine.

Cât despre mine, încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc. O fac pentru Ana, în fața ei trebuie să rămân puternică. Numai mamă să nu fii știind că al tău copil suferă atât de tare și că se află pe un pat de spital.

Și în cazul nostru, Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni! Suntem recunoscători tuturor și le mulțumim infinit celor care ne-au ajutat pentru a putea să efectuăm această intervenție”, a completat Roxana Ciuhulescu.