Roxana Ciuhulescu vrea încă un copil. „Îmi chem soţul şi îl pun la treabă. Se simte săracu ca un animal”

Roxana Ciuhulescu este pe care de a-şi împlini cel mai mare vis: acela de a avea încă un copil. Pentru că până acum nu a rămas însărcinată, ea s-a hotărât să apeleze la fertilizarea în vitro.

30 apr. 2014, 09:39

Cea mai inalta vedeta din Romania isi doreste cu ardoare un al doilea copil, dar, din pacate, nu a ramas insarcinata pana acum pe cale naturala, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Roxana Ciuhulescu despre posibila plecare a Andreei Esca de la PRO TV: „E o femeie inteligentă”

Dupa luni de framantari, Roxana Ciuhulescu s-a decis: va apela la fertilizarea in vitro. Ea va incepe sa faca analizele si spera sa ramana gravida cat mai repede.

Citeşte şi Roxana Ciuhulescu, DECIZIE ciudată anunţată pe Facebook: „A sosit MOMENTUL să-mi iau LA REVEDERE…”

„Noi ne mai dorim mult un copil. Eu si sotul meu vrem un baiat, fiica mea vrea o surioara. La un moment dat am incetat sa imi mai verific temperatura, ca sa vad cand ovulez. Imi sunam imediat sotul si il chemam la treaba. Cred ca se simtea saracu’ ca un animal. Ne-am decis la fertilizare in vitro, dar poate ca se va intampla totusi natural. De maine voi incepe sa imi fac analizele. Am fost la multe manastiri, ne-am rugat, si eu si sotul meu suntem crdinciosi, dar trecand peste asta, trebuie sa vedem ce problema am”, a spus Roxana Ciuhulescu.