Roxana Dobre a ajuns pe perfuzii! Soţia lui Florin Salam, de urgenţă la spital

Roxana Dobre a ajuns pe perfuzii, lucru care i-a speriat teribil pe fani. Bruneta a postat câteva imagini pe reţelele de socializare, în care apare la spital. Se pare că soţia lui Florin Salam are câteva probleme de sănătate, pe care le-a împărtăşit fanilor.

14 apr. 2021, 15:46
Roxana Dobre a ajuns pe perfuzii! Soţia lui Florin Salam, de urgenţă la spital

Roxana Dobre a ajuns pe perfuzii. Soţia manelistului a desluşit misterul imaginilor publicate pe Instagram şi a mărturisit că nu este nimic grav. Doar a  avut nevoie de o perfuzie cu paracetamol și vitamine, pentru că a luat răceala de la copiii săi.

De asemenea, bruneta le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de încurajare și urări de sănătate pe care le-a primit.

Citeşte şi: Florin Salam, declarații şocante despre dependența de alcool. „Am ajuns și la spital!” VIDEO

Roxana Dobre a ajuns pe perfuzii

Pentru că nu am fost cuminte, uitați ce am pățit, dar este cineva aici cu mine care mă face bine. Și mai este încă cineva care are grijă de mine, este asistenta mea, fetița mea.

Ei, fetelor, nu vă speriați, că primesc multe mesaje acum de la voi dacă sunt bine sau dacă am pățit ceva. Pur și simplu a fost o perfuzie cu vitamine și cu un paracetamol, pentru că am luat răceala de la fetițele mele. În rest, sunt ok, vă mulțumesc frumos pentru mesaje”,a transmis Roxana Dobre pe Instagram.

Roxana Dobre, pe perfuzii

Florin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată de o bancă de celule stem

Florin Salam

şi Roxana Dobre au apelat la ajutorul unei bănci de celule stem pentru primul lor copil. La vremea respectivă, aceștia au optat pentru pachetul premium, obligându-se ca timp de trei ani și jumătate să plătească în fiecare lună 54 de euro.

Cei doi sa au plătit doar şase luni, iar compania medicală a continuat să emită facturi lunare, la care a aplicat dobânzi contractuale. Pentru că ani de zile manelistul nu a făcut plata, acum cazul a ajuns în instanță, scrie wowbiz.ro.

Banca de celule stem s-a adresat instanței pentru a recupera aproape 10.000 de lei. La proces, avocatul celor doi a cerut respingerea acțiunii pe motiv că termenul s-a prescris și că nu au fost înștiințați de existența unei somații de plată. Manelistul a susținut că toate înștiințările de plată au fost trimise pe o adresă veche. Contestațiile celor doi nu au fost admise, iar acum sunt buni de plată. Pe lângă datoria deja existentă, Florin Salam trebuie să mai acopere și penalizările ce s-au adunat în fiecare lună, datoria crescând astfel de câteva ori!