Roxana Dobre va ÎNNEBUNI când va vedea POZE cu viitorul soţ. Florin Salam o ÎNŞALĂ cu o BLONDĂ celebră FOTO

De ceva timp se ştie că Roxana Dobre va fi dusă la altar anul viitor de către Florin Salam. Însă, ceea ce a apărut recent pe contul de socializare al unei blonde celebre o va pune pe gânduri.

RomaniaTV.net
30 dec. 2014, 12:56

Loredana Chivu râmâne o femeie care atrage multe priviri oriunde îşi face apariţia, dar şi o femeie care ştie să se promoveze destul de bine, astfel încât să-şi rotunjească conturile de la lună la lună.

Andreea Tonciu şi Loredana Chivu, sărut pătimaş în public. Poza incitantă a devenit viral FOTO

Focoasa asistentă TV şi-a început cariera ca model şi ca animatoare în clipurile maneliştilor, însă odată ajunsă „divă” pretenţiile ei au crescut. Astfel că, dacă până nu de mult apărea în mai toate videoclipurile artiştilor de manele, acum, Loredana Chivu apare doar în clipurile celor mai renumiţi manelişti.

Recent, „păcătoasa” trustului Intact şi-a postat pe pagina sa de Facebook noul videoclip al lui Florin Salam, în care apare în ipostaze tandre cu acesta.

„Un miracol şi-o minune te-au adus pe tine în braţe la mine! Cel mai nou videoclip!”, a scris Loredana pe contul de socializare.

Noua melodie a manelistului se numeşte „A ieşit soarele din nori” şi pare a fi mai mult o declaraţie de iubire. Momentan nu se ştie dacă declaraţia este pentru actuala logodnică a lui Florin Salam, Roxana Dobre, sau pentru Loredana Chivu, cu care a filmat clipul.

Citeşte şi  Loredana Chivu şi-a refăcut tatuajul din zona intimă în DIRECT. Imagini interzise minorilor!