Roxana Dobriţoiu, singură şi disponibilă. Nepoata lui Adi de la Vâlcea şi-a coborât standardele: „Poate să mă şi înşele atât timp cât nu aflu şi să mă respecte”

Roxana Dobrițoiu nu mai are iubit de două luni, dar, după o relaţie tumultuoasă presărată cu certuri, despărţiri şi împăcări, artista se simte pregătită de o nouă relaţie.

15 iun. 2022, 17:44

Roxana Dobriţoiu a trecut peste despărţirea de fostul iubit care a înşelat-o. A avut nevoie de doar două luni de zile să se refacă, iar acum mărturiseşte că este pregătită să iubească din nou. Mărturiseşte că este conştientă că nu există bărbat care să nu înşele, dar spune că nu o mai deranjează acest lucru atât timp cât nu află şi atât timp cât iubitul ei continuă să-i arate respect.

Artista a mărturisit recent că este „singură și disponibilă” şi în formă maximă pentru viitorul ei partener.

Lucrez foarte mult la fizicul meu, pentru că vreau să știe toată lumea că sunt singură și disponibilă și vreau să arăt ok pentru cineva cu foarte multe calități […] Dragostea este cu năbădăi, dar de data aceasta am pus punct. Vreau să muncesc, să mă distrez și să apară și alesul meu. (…) Orice băbat înșală, dar contează foarte mult și cum o face. Chiar dacă noi femeile nu vrem să acceptăm chestia asta, în sinea noastră știm că de-a lungul vieții, un bărbat mai calcă strâmb, dar contează foarte mult cum. Contează să nu se îndrăgostească și să te respecte pe tine, iar tu să nu afli și să nu te deranjeze”, a declarat Roxana Dobrițoiu pentru Antena Stars.

Cine este Roxana Dobriţoiu, supranumită Beyonce de România

Roxana Dobriţoiu a apărut în spaţiul public în 2014, împreună cu unchiul său Adi de la Vâlcea. Toată lumeaa remarcat asemănarea cu artista internațională, iar când a început să cânte, toți au rămas șocați. Încurajată să se apuce de o carieră artistică, tânăra a luat-o în serios, deși celebrul ei unchi nu a ajutat-o prea mult.

Ulterior, s-a aflat că Roxana mai are un “avantaj” față de alte colege de breaslă. Tatăl ei, fratele lui Adi de la Vâlcea, a anunțat cu mândrie că fiica lui este virgină și poate demonstra asta cu certificat. La scurt timp, artista a anunţat că… a devenit femeie.

Citeste si Plăcerea vinovată a Biancăi Drăguşanu. Nu renunţă la ea nici în ruptul capului: „Mi-o cere corpul”

Bătută într-un restaurant de cea pe care o considera prietenă

Beyonce de România a fost protagonista unei scene şocante la începutul anului 2021. A fost bătută într-un restaurant din Capitală chiar de către Denisa Despa, pe care o considera prietenă. Manelista lua masa alături de mai mulți prieteni și a fost atacată pe neașteptate. Denisa Despa ar fi tras-o de păr pe artistă și ar fi lovit-o de mai multe ori, fiind salvată de cei cu care se afla la restaurant.

Totul a pornit de la o petrecere la care Roxana Dobrițoiu nu a fost întâmpinată foarte bine de către o domnișoară și a fost ignorată de prietena ei, Denisa Despa, atunci când i-a spus că nu se simte bine în preajma persoanei respective. A doua zi, Roxana a primit o amendă pentru zădărnicirea combaterii coronavirusului și s-a arătat indignată că a fost singura dintre invitați care a trecut prin asta. Prietena ei nu i-a acordat atenție nici de data aceasta, iar de atunci nu au mai vorbit.

A trecut foarte mult timp, o lună și ceva, două. N-am mai vorbit cu Denisa, ne-am mai întâlnit din întâmplare o dată, dar n-am avut tangență. Am vrut să ies în oraș cu două prietene, ea nu era în grafic oricum, asta luni seara. După toate cele întâmplate mi-am dat seama că totul a fost regizat de ea. Sun convinsă că a vrut să vină în oraș după mine cu intenția de a se întâmpla ceva.

Citeste si Ciprian Marica aruncă prosopul. „A venit Macron în România, oare a băgat benzină, să vadă cât e litrul”

Am ieșit cu două prietene, prima dată ea a sunat-o pe una din ele să vină și ea după noi. Tipa respectivă m-a întrebat pe mine și i-am zis că nu am nimic cu ea, nu țin dușmănie, am fost ca surorile. Apoi Denisa i-a scris și celeilalte prietene ale mele și când a ajuns, ea i-a și spus prietenei mele „Aaa, nu ai vrut să vin”.

După ce a venit la masă, s-a văzut că nu a vrut să vină din prietenie, din start a sunat-o pe Bianca și m-a pus pe videocall și au vrut să facă mișto de mine amândouă, ele luau în râs chestia asta cu acea amendă. Eu m a enervat foarte tare și am spus că pentru mine banii au valoare. Eu m-am certat cu această fată pe video, ea a făcut intenționat acest videocall ca eu să-mi ies din fire și să mă cert cu prietena ei și s-a enervat ea.

Eu i-am vorbit urât, într-adevăr și când am închis telefonul ea a sărit la bătaie și nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, au venit și cei din spate și au încercat să o ia, dar tot dădea cu picioarele. Nu este prima dată, ea face asta mereu.

Am ajuns la spital, a luat pur și simplu sticla și mi-a dat în cap. A spart un pahar și o farfurie, a fost un adevărat circ la acel restaurant. Eu cred că fata aceasta are o perioadă dificilă și nu mai face față cu propriul ei stres”, declara Roxana Dobriţoiu, la acel moment, la Antena Stars.