Plăcerea vinovată a Biancăi Drăguşanu. Nu renunţă la ea nici în ruptul capului: „Mi-o cere corpul”

Cu ani în urmă, Bianca Drăguşanu s-a confruntat cu serioase probleme cu kilogramele în plus. Avea în jur de 30 kg peste greutatea normală, însă s-a mobilizat exemplar şi a reuşit să scape definitiv de ele.

15 iun. 2022, 16:50

Bianca Drăgușanu a slăbit 30 kg în jumătate de an cu ajutorul unei alimentaţii atent supravegheate şi cu foarte mult sport. Mărturiseşte că făcea atât sport încât, adesea, avea dureri cumplite. Metoda de slăbire la care a apelat nu i-a fost recomandată de niciun specialist. A inventat-o singură, dar spune că nu sfătuieşte pe nimeni să îi urmeze exemplu.

În şase luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a declarat Bianca pentru spectacola.ro

Citeste si Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăguşanu: „Mă divinizează așa cum îmi doresc eu”

Care este plăcerea vinovată a Biancăi Drăguşanu

Vedeta a recunoscut că, de-a lungul timpului, a ţinut mai multe diete dificile, însă, într-un final, și-a dat seama că își făcea rău deoarece se subalimenta, mâncând doar câte un fruct sau câte o legumă pe zi.

Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi. Acum, dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești”, a continuat ea.

Fosta asistentă TV a dezvăluit, de asemenea, că există un singur aliment la care nu va putea să renunţe niciodată, iar acesta este cafeaua. Spune, însă, că această plăcere vinovată a apărut atunci când a constatat cîă suferă de hipotensiune.

Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța”, a precizat diva sexy.

Citeste si Bianca Drăguşanu a făcut un împrumut bancar. Abia acum s-a aflat ce şi-a cumpărat vedeta