Roxana Elena, românca aflată în comă în Austria, poate fi salvată. A fost găsită persoana care poate să semneze pentru operaţie

Roxana Elena, românca internată în stare gravă într-un spital din Austria, poate fi operată! De curând s-a aflat că părinții tinerei sunt morți, dar s-a găsit o persoană care poate semna documentele necesare pentru ca medicii să îi poată face interveția necesară pentru a putea supraviețui.

22 oct. 2019, 17:32
Roxana Elena, românca aflată în comă în Austria, poate fi salvată. A fost găsită persoana care poate să semneze pentru operaţie

Voin Roxana Elena este tânăra a cărei poveste a emoționat până la lacrimi. Tânăra se află în stare gravă într-un spital din Austria, iar medicii nu au putut s-o opereze până acum fără acordul familiei.

Zeci de mii de oameni s-au mobilizat şi au încercat să-i găsească părinții, dar din păcate s-a aflat că ambii sunt morți de multă vreme. Mai mult decât atât, gorjanca a avut doi frați, care și ei sunt decedați.

Citeşte şi O româncă este în comă în Austria. Familia femeii este de negăsit, iar medicii nu vor să o opereze FOTO

Din fericire, observator.tv a reușit să o găsească pe verișoara sa primară, care locuiește într-un sat de lângă Tg. Jiu, aceasta fiind singura care își poate da acordul pentru intervenția chirurgicală de care are urgentă nevoie Roxana Elena.

Potrivit unei femei care susține că este fostă colegă de muncă cu românca, gorjanca ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap, iar acum se află în comă, într-un spital din Innsbruck. Conform cărții de identitate al femeii, este originară din Târgu Jiu, dar noul domiciliu se află în Pîncești, Bacău.