Jador, dezvăluiri cutremurătoare la Survivor. Trauma prin care a trecut în copilărie

Jador, unul dintre concurenţii de la Survivor, a povestit despre momentele grele prin care a trecut până să ajungă cunoscut. "Faimosul" este apreciat acum de milioane de fani.

13 ian. 2021, 10:44
Jador, dezvăluiri cutremurătoare la Survivor. Trauma prin care a trecut în copilărie

Jador, „Faimosul” de la Survivor Romania, își testează limitele fizice și psihice în una dintre cele mai intense și unice experiențe. Artistul nu se sfiește să mărturisească că anii copilăriei i-au fost marcați de lipsuri și perioade dificile, fiind nevoit, nu de puține ori, să meargă la muncile câmpului pentru a-și ajuta familia.

Jador, dezvăluiri cutremurătoare la Survivor

„Am fost la recoltat de cartofi, la muncă, cu ziua, și aveam probleme mari cu spatele. Știu că recoltam în genunchi cartofii și la finalul zilei de munca ne lasă să luăm cartofi acasă. L-am rugat pe acel proprietar dacă pot merge pe tarla în urma oamenilor, și să culeg eu și să duc acasă ce au uitat ei să recolteze. Țin minte că am strâns peste 10 cartofi, am avut țoată iarna pentru familie. Aveam o sobă din lemn și din lut, afară, în curte. Făceam cartofi prăjiți, mâncare de cartofi, am asigurat mâncarea pentru iarna aceea”, a dezvăluit Jador pentru Fanatik.

Scandal la Survivor România 2021. Jador şi Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie

Jador a povestit că și-a ajutat tatăl pentru a-și împlini una dintre dorințele sale, l-a sprijinit financiar, cu banii câștigați din munca, la fermă, pentru că părintele său să își achiziționeze un autoturism: „La prima mașină a tatălui meu am contribuit și eu cu bani, mergeam la ferma și am câștigat 600 de lei într-o luna de zile; erau bani. La acea vârstă, la 14 ani, am înțeles că tata își dorește o mașină și eu trebuie să îl ajut că să își ia acea mașină”.

Acum, Jador este mai mereu numărul 1 în tendințele de pe YouTube și scoate hituri pe bandă rulantă. Originar din Bacău, a devenit cunoscut după participarea la „Puterea Dragostei”, emisiunea reality-show de la Kanal D.


loading...