Roxana Hulpe este însărcinată în trimestrul 2. Ce sex va avea bebeluşul: „La prima morfologie am mers convinsă”

Roxana Hulpe este însărcinată în trimestrul 2. Prezentatoarea ştirilor Pro TV de weekend trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. La cei 32 de ani pe care îi are, se consideră o femeie împlinită pe toate planurile şi este recunoscătoare pentru tot.

28 oct. 2022, 14:38

Roxana Hulpe este însărcinată în trimestrul 2. Blondina s-a căsătorit cu alesul ei, Bogdan Rădulescu, la începutul lunii septembrie. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de ceva vreme, omul de afaceri oferindu-i inelul de logodnă chiar la festivalul UNTOLD 2022, pe care îl organizează la Cluj-Napoca. La doar o lună a venit şi nunta, într-un local de lângă lacul Tarnița, judeţul Cluj.

Citeşte şi: Încă o cerere în căsătorie la Untold. Doi artişti s-au logodit pe scenă, în faţa a aproape 100.000 de spectatori

Roxana Hulpe este însărcinată în trimestrul 2

Prezentatoarea de la Pro TV a confirmat vestea că va deveni mămică şi a mărturisit că se simte în cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Legat de sexul copilului, toată lumea îi spunea că o vede mamă de băiat, şi ea simţea acest lucru, însă medicii i-au spus că va avea o fetiţă.

Bucuria a fost la fel de mare, pentru că, spune ea, ‘în sinea ei, mereu şi-a dorit o fetiță. „Mă minunez continuu, iar uimirea asta se citește pe fața mea de mai bine de jumătate de an. Am 32 de ani, sunt pe cale să devin mamă și port zilnic cu mine două inimi. Sunt recunoscătoare și fericită. Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață.

Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc. E minunat să te simți liniștit și împăcat cu tot parcursul vieții de până acum, fără regrete, Universul a simțit asta și iată că mi-a oferit cel mai frumos semn că sunt pe calea cea bună: un bebe, când credeam că nu va fi deloc ușor.

Fizic, ca orice organism care trece printr-o schimbare atât de mare, uneori îmi e tare rău, dar chiar se uită aceste momente, pentru că bucuria anihilează orice stare negativă. Nu e un mit. (zâmbește) Mă bucur de fiecare zi, de fiecare mișcare pe care o simt în interiorul meu, mă bucur de viața asta minunată ce crește în mine.

Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste.

Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: „Vreți să știți sexul bebelușului?. Am spus: „Da, normal, dar să nu afle mama și, foarte sigură pe mine, am zis: „Oricum știu că e băiat”. Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele.

În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță. Faptul că era totul bine cu sarcina, cu bebele, și că era și fetiță a făcut ca acea zi să fie cea mai frumoasă de până atunci. În sinea mea, mereu mi-am spus că îmi doresc o fetiță. (zâmbește)„, a declarat Roxana Hulpe, pentru Viva.ro.