Încă o cerere în căsătorie la Untold. Doi artişti s-au logodit pe scenă, în faţa a aproape 100.000 de spectatori

95.000 de spectatori au fost martorii unui moment emoţionant petrecut pe scena Untold. După jurnalista Pro TV Roxana Hulpe, care a fost cerută de soţie încă din prima zi a festivalului, a venit rândul Daianei Iuga să accepte inelul care o va uni pe viaţă cu Origen Todoran, fost concurent la Vocea României.

07 aug. 2022, 17:40
Încă o cerere în căsătorie la Untold. Doi artişti s-au logodit pe scenă, în faţa a aproape 100.000 de spectatori

Cerere în căsătorie la Untold. Festivalul de la Cluj poartă noroc cuplurilor nou formate. Fabulosul festival ascunde, probabil, o doză de miraculos ce-i farmecă pe tinerii care decid să-şi unească destinele cu iubitele lor. A fost rândul lui Origen Todoran și al Daianei Iuga să se logodească pe scena de la Untold. Artistul a cerut-o în căsătorie în fața a peste 95.000 de oameni.

Daiana, vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o fostul concurent la Vocea României pe iubita sa, aflată pe scenă lângă el. Copleşită de emoţii şi cu ochii în lacrimi, tânăra a răspuns DA fără să stea pe gânduri.

Origen Todoran a fost concurent la Vocea României și este membru al trupei clujene David and the Six Martini.

Roxana Hulpe, jurnalistă Pro TV, cerută în căsătorie la Untold de Bogdan Rădulescu, manager Untold şi Neversea

Deunăzi, jurnalista Pro TV Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie tot la Untold de managerul festivalului Bogdan Rădulescu. Un foc de artificii a fost lansat după ce ea a acceptat cererea în căsătorie, chiar de pe scena principală a festivalului UNTOLD 2022.

Citeste si Primarul Emil Boc şi ministrul Internelor Lucian Bode, împreună la Festivalul Untold – VIDEO

Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, este mesajul transmis de prezentatoarea de la Pro TV, pe contul personal de Instagram.

Bogdan Rădulescu a crescut la Oradea încă de când avea un an și jumătate, dar a urmat cursurile unei facultăți din Cluj-Napoca. Timp de cinci ani a lucrat în cele mai bune agenții de publicitate din Transilvania. Ulterior, Bogdan Rădulescu a pornit propria afacere și a pus bazele unei firme care de câțiva ani organizează două dintre cele mai importante festivaluri din România.

Citeste si Tone de carne şi alte produse expirate, unele din 2019, descoperite la Costineşti. Urmau să le fie pregătite turiştilor aflaţi la mare. ANPC a cerut ajutorul mascaţilor pentru control