Roxana Ionescu intră în Ferma Vedetelor. Cine a fost eliminat din show

Roxana Ionescu intră în Ferma Vedetelor, după ce Ştefan Stan a fost eliminat în urma duelului cu Augustin Viziru. De asemenea, Mioara Velicu a părăsit show-ul TV. 

RomaniaTV.net
26 mart. 2015, 10:38
Roxana Ionescu intră în Ferma Vedetelor. Cine a fost eliminat din show

FERMA VEDETELOR. Roxana Ionescu, „Mama Natură”, se alătură show-ului ferma Vedetelor, după ce doi participanţi au părăsit emisiunea. Primul este Ştefan Stan, care a fost eliminat în urma duelului cu Augustin Viziru, iar Mioara Velicu a părăsit emisiunea din cauza unor probleme de sănătate. 

Citeşte şi Roxana Ionescu s-a despărţit de Tinu Vidaicu. „Nu mai suntem un cuplu…”

Ştefan Stan, chiar dacă a fost eliminat, a avut dreptul să aleagă fermierul săptămânii. Acesta a şi făcut-o şi a ales fermierul săptămânii pe Vica Blochina. Fermierul Săptămânii este o persoană muncitoare, amuzantă, care are puterea să lupte mai departe în competiţie, iar acesta este Vica Blochina”, a anunţat Iulia Vântur după ce Ştefan Stan, deşi părăsise competiţia i-a atribuit colegei sale statutul de lider.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR, câştiguri de mii de euro. Nu o să-ţi vină să crezi ce SUME COLOSALE primesc vedetele

„Fermierul săptămânii”va trebui să îndeplinească această sarcină pe durata următoarelor şapte zile, la finalul cărora un alt concurent va părăsi show-ul Ferma Vedetelor.

La cele auzite, Vicha Blochina s-a arătat foarte încântată de noua sa poziţie în emisiunea „Ferma Vedetelor”, deoarece se vede că toată lumea o consideră o persoană puternică. „Dintr-un anumit punct de vedere m-am aşteptat. Nu-mi pare pare rău că am ajuns în postura de şef. Mi s-a dovedit încă o dată că prietenii mei mă consideră o femeie puternică, organizată”, a spus Vicha Blochina.