Roxana Nemeş a slăbit uluitor. Ce măsură a ajuns să poarte la haine: „Nici mie nu îmi vine să cred”

Roxana Nemeş a slăbit uluitor. În ultima vreme, pe lângă proiectele muzicale pe care le are, artista a participat şi la două show-uri mari de televiziune, Bravo, ai stil! şi Survivor România, unde a atras şi mai mult simpatia publicului.

23 iun. 2022, 08:29

Roxana Nemeş a slăbit uluitor. Deşi participarea la show-ul sportiv a făcut-o mult mai suplă decât înainte, blondina nu a pus niciun kilogram în plus, ci din contră a mai dat jos câteva. Secretul este că aleargă mult de la un proiect la altul, are o viață activă și tocmai de aceea nu prea are timp să mănânce. Totuși, nu recomandă această rețetă de slăbire, pentru că nu este foarte sănătoasă.

Roxana Nemeş a slăbit uluitor

Cântăreaţa a recunoscut că nu ține vreo dietă, dar își permite să mănânce orice. Chiar dacă încearcă să nu adauge kilograme în plus, își poate face toate poftele. Mănâncă puțin, pentru că așa s-a obișnuit, dar nu face rabat de la nimic.

Citeşte şi: Roxana Nemeș, primele imagini din noua casă. „Sper ca la finalul verii să fac baie în piscina noastră” VIDEO

A intrat pe mine mărimea 36, nici mie nu îmi vine să cred. De menținut, alerg foarte mult, cred că asta e. Nu pe bandă, acolo mai rar, din păcate, spre rușinea mea, în ultimul timp. Alerg mult la proiecte, de la unul la altul, le fac pe toate, vreau să le fac pe toate.

Viața activă e cea mai bună rețetă, pentru că nici nu ai timp să mănânci, uiți. Nu e indicat, nu este foarte sănătos, deși eu mi-am făcut analizele și sunt sănătoasă tun. Important e, părerea mea, cel puțin pe mine asta m-a ajutat, vorbind serios acum, faptul că mănânc. Îmi fac toate poftele, dar mănânc puțin, pentru că m-am obișnuit așa, că nu am timp.

Atunci când mănânc, nu mai pot să mănânc mult, că simt imediat că mi se taie și atunci e ideal să mănânci ce vrei și să nu te îngrași. Dar puțin, totul cu măsură, în afară de dragoste, acolo nu există măsură, ar trebui să fie peste măsură”, a declarat Roxana Nemeș pentru Wowbiz.ro.