Roxana Nemeș, primele imagini din noua casă. „Sper ca la finalul verii să fac baie în piscina noastră” VIDEO

Roxana Nemeș a postat pe reţelele de socializare primele imagini din noua casă. Locuinţa este încă în construcție, dar fosta concurentă de la Survivor România 2021 speră ca în vara acestui an să facă baie în piscina casei sale.

03 iun. 2022, 14:17

Roxana Nemeș, primele imagini din noua casă în care se va muta alături de partenerul ei, Călin Hagima. Vedeta este în culmea fericirii și abia aşteaptă să se bucure de un spațiu doar al ei, imens și pe care îl va aranja după bunul ei plac.

Roxana Nemeş se mută în casă nouă: „Sunt foarte fericită. E un alt vis împlinit”

Vedeta și soțul ei sunt fericiți că lucrările sunt aproape de final. „Sunt foarte fericită. E un alt vis împlinit, e o nouă etapă pentru noi. E un proiect destul de mare, o să mai dureze puțin, dar abia așteptăm să fie gata. Visăm noaptea, suntem super fericiți. O să fie frumos, sper ca la finalul verii să fac baie în piscina noastră”, a declarat Roxana Nemeș la Antena Stars, despre noua casă.

Roxana Nemeș vrea să îşi mărească familia: „Călin iubește copiii. Îl văd un tată extrem de bun”

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, s-au căsătorit anul trecut în mare secret, dar acum aceștia au decis să mai facă un pas important în relația lor. Deși aveau o locuință și se bucurau împreună de aceasta, iată că au vrut ceva mult mai mare și mult mai spațios. Cei doi soți și-au propus ca după finalizarea locuinţei să devină părinţi. Într-un interviu pe care l-a acordat, acum ceva timp, Roxana Nemeş spunea că ea și partenerul ei lucrează la acest aspect și speră ca Dumnezeu să îi ajute și să devină părinți în viitorul apropiat. „Noi muncim de mult timp în sensul ăsta. Nu mai am răbdare, vreau să fiu mamă tânără, să fiu prietenă cu copilul meu. E momentul perfect pentru asta. Ne dorim foarte mult să devenim părinţi”, a spus Roxana Nemeș.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de • Roxana Nemes • (@roxananemes)