Roxana Nemeş, concert INCENDIAR la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Roxana Nemeş va susține un concert la peste 2.000 de metri altitudine, pe data de 28 februarie. Mai exact, frumoasa artistă va interpreta hit-urile sale la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. De asemenea, toţi cei care vor fi prezenţi la concert se vor bucura și de un spectacol culinar oferit de maestrul bucătar Jakob Hausmann, informează publicaţia Oradesibiu.

RomaniaTV.net
18 feb. 2015, 14:00
Roxana Nemeş, concert INCENDIAR la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Roxana Nemeş va avea parte de provocarea vieţii sale. Pe data de 28 februarie artista va avea un recital în cadrul unui spectacol incendiar la binecunoscutul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac. Tot în cadrul spectacolului se va realiza şi un show culinar realizat de maestrul bucătar Jakob Hausmann.

Roxana Nemeş se jură că nu va mai apărea dezbrăcată. De ce a luat această decizie în postul Crăciunului FOTO

Fiind deschis din 23 decembrie, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac sărbătorește cea de-a zecea ediție în acest sezon, prin tema Zodiac, imprimată în sculpturile și baso-reliefurile de gheață ale fiecărei camere.

Roxana Nemeș a apărut în mai multe pictoriale sexy pentru diverse publicații, iar ultimul ei single lansat la începutul lunii decembrie 2014 se numește „Mă dezbrac de secrete”. De atunci, ofertele au devenit şi mai numeroase.

Citeşte şi  „Regina gheţii” Roxana Nemeş va deschide concertul Jencarlos Canela din Bucureşti