Pictorial INCENDIAR la Biblioteca Metropolitană. Roxana Nemeş, GOALĂ printre cărţi FOTO

Roxana Nemeş, cea mai dorită blondă din România, este protagonista unui pictorial incendiar realizat în incinta Bibliotecii Metropolitane din Bucureşti. Apetisanta blondă, iubita impresarului Radu Groza, şi-a dat hainele jos şi a pozat goală printre rafturile cu cărţi.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 16:55

Roxana Nemeş a pozat în poziţii provocatoare pentru cei de la Wowbiz.ro. Lipsită de inhibiţii, blonda s-a lăsat fotografiată nud între rafturile de la Biblioteca Metropolitană din Bucureşti, instituţie aflată în subordinea Primăriei Capitalei.

Bibliotecara de serviciu se apără şi spune că nu a crezut niciodată că o televiziune poate face aşa ceva.

„Îmi pare extrem de rău pentru că mă aflu în această situaţie. Nu mi-am imaginat nicio clipă că o televiziune poate să folosească acele imagini în alte scopuri. Săptămânal vin televiziuni şi filmează. M-am gândit că nu este o problemă că filmează. Niciodată nu m-am gândit că cineva poate poza goală. Uşile erau închise, m-am gândit să nu intru să nu deranjez. Eram pe hol. Mi-au spus la început că în momentul ăn care vor termina, mă vor anunţa”, a spus bibliotecara.

Deşi locul unde s-a realizat pictorialul este la doi paşi de biroul directorului instituţiei, acesta susţine că nu a ştiut nimic.

Directorul bibliotecii, Florin Rotaru, spune că nu are nicio idee despre acest pictorial. „Nu mi-a spus nimeni nimic. Nu ştiu cum s-a întâmplat asta”, a declarat Rotaru, pentru B365.ro.

El a mai fost protagonistul unor scandaluri. Potrivit site-ului b365.ro, Florin Rotaru a achiziţionat în ultimii 5 ani cărţi în valoare de peste un milion de euro, fără licitaţie. Potrivit aceluiaşi site şeful instituţiei suţine că toate cărţile le-ar fi cumpărat de la un pensionar din Bucureşti în vârstă de 86 de ani. A vândut bibliotecii peste 500 de cărţi rare, dar bătrânul trăieşte extrem de modest.

Şi angajaţii lui Florin Rotaru se plâng de el. Potrivit Agenţia.org salariaţii instituţiei susţin că directorul îi obligă să-i facă curat acasă şi să-i gătească.