Roxana Nemeș vrea să îşi mărească familia: „Călin iubește copiii. Îl văd un tată extrem de bun”

Roxana Nemeș vrea să îşi mărească familia. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Călin Hagima, relaţie care s-a oficializat în toamna anului trecut. Acum, artista spune că este pregătită să devină şi mămică.

01 apr. 2022, 09:25
Roxana Nemeș vrea să îşi mărească familia: „Călin iubește copiii. Îl văd un tată extrem de bun”
Roxana Nemeș vrea să îşi mărească familia

Roxana Nemeș vrea să îşi mărească familia. Cântăreaţa este pregătită pentru un nou pas important în viața ei şi anume să aducă pe lume un copil. Atât ea, cât şi soţul ei, iubesc copiii şi crede că ar fi nişte părinţi buni.

Roxana Nemeș vrea să îşi mărească familia

Artista a povestit cum i s-a schimbat viața de când a devenit soție cu acte în regulă. Roxana a rememorat momentul cerererii în căsătorie și a mărturisit că înainte ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie de două ori. Vedeta își dorește să devină mămică și crede că soțul ei va fi un tată grozav.

Suntem o echipă! Ne completăm foarte bine. Vreau un copil, cred că soțul meu s-ar descurca perfect. Călin iubește copiii, iar copiii  îl iubesc pe el. Este foarte responsabil. Îl văd un tată extrem de bun”, a spus Roxana Nemeş, la Vorbeşte lumea.

Roxana Nemeş şi Călin Hagima au fost împreună timp de doi ani și în anul 2017 au decis să meargă pe drumuri separate, însă destinul i-a adus din nou împreună la începutul anului 2020. Atunci, a avut loc şi cererea în căsătorie.

Citeşte şi: Scandal la Bravo, ai stil! Andreea Tonciu o ameninţă pe Roxana Nemeş: „Eşti o needucată. Te dau în judecată şi îţi iau şi banii”

A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.

Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.”, spunea Roxana Nemeș, în urmă cu mai bine de un an.