Scandal la Bravo, ai stil! Andreea Tonciu o ameninţă pe Roxana Nemeş: „Eşti o needucată. Te dau în judecată şi îţi iau şi banii”

Un nou scandal a izbucnit la Bravo, ai stil! Andreea Tonciu a luat-o în vizor pe Roxana Nemeş, concurentă nouă în show. Bruneta nu s-a putut abţine şi a ameninţat-o pe cântăreaţă, în aceasta a decis să o ignore complet.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 13:00
Scandal la Bravo, ai stil! Andreea Tonciu o ameninţă pe Roxana Nemeş: „Eşti o needucată. Te dau în judecată şi îţi iau şi banii”

Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina. Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a spus Andreea Tonciu despre Roxana Nemeș.

Cântăreața a reacționat imediat la acuzele Andreei Tonciu recunoscând că nu se poate schimba pentru nimic în lume.

Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb.”, spune Roxana Nemeș.

Citeşte şi: Roxana Nemeş se jură că nu va mai apărea dezbrăcată. De ce a luat această decizie FOTO

Roxana Nemeş a înlocuit-o pe Denisa de la Bambi

Roxana Nemeş este cea mai nouă concurentă a show-ului de modă şi mărturiseşte că se bucură de această nouă provocare. Deşi are mari emoţii, cântăreaţa este pregătită să înveţe cât mai multe despre fashion, şi de asemenea, îşi doreşte ca publicul să o cunoască şi altfel, nu doar ca artist.

Imi doresc foarte mult ca publicul sa ma cunosca nu numai prin prisma artistului Roxana Nemes, dar sa imi cunoasca si personalitatea. Este un show de divertisment, imi plac aceste provocari, sunt mereu deschisa, de aceea am acceptat aceasta propunere. Simt ca voi oferi mai multe publicului, iar prin intermediul acestei emisiuni o pot face. Imi doresc sa invat despre stil mai mult; ca artist, o echipa se ocupa de mine si nu ma interesa atat de mult pana in acest moment acest aspect. Sper sa fiu pe placul tuturor,  am emotiii uriase”, a spus Roxana Nemes.