Roxana Vancea are probleme mari cu sarcina. „O să nasc mai devreme”

Roxana Vancea, însărcinată în patru luni va aduce pe lume un băiețel. Vedeta este recunoscută pentru stilul de viață sănătos, dar chiar și așa nu a fost ferită de problemele care pot apărea în timpul sarcinii.

21 iun. 2021, 16:25
Roxana Vancea are probleme mari cu sarcina. „O să nasc mai devreme”

Roxana Vancea are probleme mari cu sarcina. Vedeta a dezvăluit că medicul i-a interzis să mai facă sport pentru o perioadă.

Roxana Vancea are probleme mari cu sarcina

Roxana Vancea a avut o sarcină ușoară până acum. Din păcate, de câteva zile întâmpină niște complicații din cauza cărora va fi nevoită să nască mai devreme. Fiind invitată într-o emisiune tv, viitoarea mămică a dezvăluit că medicul i-a interzis să mai facă sport cel puțin 3 săptămâni din cauza problemelor întâmpinate în sarcină. „N-am reușit să pun decât un kilogram. Mă simt foarte bine. Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: „Trebuie să faci o pauză de vreo trei săptămâni”. Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, că e colul scurt… cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu”, a declarat Roxana Vancea.

Roxana Vancea, mamă şi soţie: „Înainte am refuzat ideea de căsnicie”

Roxana Vancea afirma acum ceva timp că nu își dorește copii, dar soțul ei și fiul lui au făcut-o să se răzgândească. Astfel, sarcina a fost una dorită și chiar planificată. „Noi ne doream. Am vorbit prima dată și cu Milan, să fim siguri că și el își dorește un mic intrus în familie. Dragoș a făcut un an pauză de la suplimentele pe care le lua el. După ce a făcut asta am zis să ne apucăm. Auzeam de la prietenele mele că un an, un an jumătate aștepți. El făcea mișto de mine, zicea: ”La mine-i punct ochit, punct lovit”. Așa a fost. În prima lună mi-am făcut testul și gata”, a dezvăluit Roxana Vancea.


loading...
Partenerii noștri