Roxana Vancea, mamă şi soţie: „Înainte am refuzat ideea de căsnicie”

Roxana Vancea refuza vehement ideea de căsnicie, asta până când l-a întâlnit pe Dragoş Paiu, cu care s-a căsătorit. Nu doar că este soţie acum, este şi mamă pentru băieţelul iubitului, dintr-o altă relaţie. Vedeta mărturiseşte că este foarte fericită şi nu duce dorul vieţii de dinainte.

08 dec. 2020, 15:44
Roxana Vancea, mamă şi soţie: „Înainte am refuzat ideea de căsnicie”
Roxana Vancea, mamă şi soţie

Roxana Vancea, mamă şi soţie. Fosta asistentă de la Neatza se dedică acum vieţii de familiei, alături de soţul ei, Dragoş, şi copilului acestuia, Milan, după care vedeta este topită şi invers. Se bucură de fiecare clipă petrecută cu cei doi şi mărturiseşte că îşi doreşte un copil, al ei, la un moment dat.

Citeşte şi: Roxana Vancea, de nerecunoscut. Cum arată acum bruneta: „Da, ştiu, sunt bărbat acum”

Roxana Vancea, mamă şi soţie

Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită că sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos. E normal să îmi doresc la un moment dat un copil. Veți afla când se va întâmpla! 

Ținând cont că înainte de această relație am refuzat ideea de căsnicie, normal că, în momentul în care am ales să mă căsătoresc cu Dragoş, a fost pentru că am simțit că e pentru totdeauna„, a declarat Roxana Vancea pentru Viva.ro.

Roxana Vancea s-a măritat cu Dragoş Paiu

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu. Cei doi au o relaţie de mai mult timp, iar în urmă cu un am au ţinut să o oficializeze la Starea Civilă.

Citeşte şi: Roxana Vancea, primul mesaj după ce prietena ei cea mai bună s-a sinucis „Nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber”

Roxana Vancea a ales pentru acest eveniment o rochie albă, scurtă, iar Dragoş Paiu a purtat un costum negru elegant. Alături de cei doi a fost și băiețelul pe care Dragoş Paiu îl are dintr-o altă relaţie. Dragoş Paiu este un cunoscut antrenor de fitness.

Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a transmis Roxana Vancea.