Roxana Vancea, de nerecunoscut. Cum arată acum bruneta: „Da, ştiu, sunt bărbat acum”

Roxana Vancea s-a schimbat extrem de tare fizic, lucru disputat îndelung de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Unora le place varianta de "azi", iar alţii sunt de părere că a ajuns să arate ca un bărbat.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 08:40
Roxana Vancea, de nerecunoscut. Cum arată acum bruneta: „Da, ştiu, sunt bărbat acum”

Pentru ca internauții să poată observa ce s-a întâmplat cu trupul ei de-a lungul anilor, vedeta a făcut un colaj în care arăta forma în care se afla înainte și după ce și-a refăcut abonamentul la sala de forță.

Citeşte şi:Mihai Bendeac şi Roxana Vancea, un nou SEX TAPE incendiar VIDEO

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Foca vs liliac. Aratam mai bine inainte, acum sunt barbat, stiu.. nu va obositi.

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea) peMai 11, 2020 la 1:23 PDT

Focă vs liliac. Arătam mai bine înainte, acum sunt bărbat, știu.. nu vă obosiți„, a fost mesajul Roxanei pentru a închide din start criticile care sigur aveau să apară la postarea sa.

Fanii acesteia au felicitat-o pentru cele 7 luni în care a demonstrat că este ambițioasă și perseverentă, cerându-i sfaturi despre pașii pe care i-a urmat în această transformare de zile mari.

Roxana Vancea s-a măritat

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu. Cei doi au o relaţie de mai mult timp, iar acum au ţinut să o oficializeze la Starea Civilă.

Roxana Vancea a ales pentru acest eveniment o rochie albă, scurtă, iar Dragoş Paiu a purtat un costum negru elegant. Alături de cei doi a fost și băiețelul pe care Dragoş Paiu îl are dintr-o altă relaţie. Dragoş Paiu este un cunoscut antrenor de fitness.

Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat„, a transmis Roxana Vancea.