Roxana Vancea este însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel FOTO

Roxana Vancea, fosta asistentă de la Antena 1 și actuală antrenoare de fitness este însărcinată. Vedeta este căsătorită de aproape doi ani cu Dragoș Paiu, iar acum este însărcinată în trei luni și jumătate, cu un băiețel.

27 mai 2021, 18:55
Roxana Vancea este însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel FOTO

Roxana Vancea este însărcinată. „După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic”, a dezvăluit Roxana Vancea în cadrul emisiunii „Teo Show” unde a venit alături de Milan, băiețelul pe care soțul ei îl are dintr-o relație anterioară.

Roxana Vancea este însărcinată

Roxana Vancea a devenit celebră în 2011, când a început să lucreze, împreună cu Răzvan și Dani, la matinalul de la Antena1. Ea a devenit noua vecină, înlocuind-o pe Daniela Crudu care fusese concediată în urma unui scandal în care a fost implicată. În 2014, Roxana Vancea a renunțat la emisiune și a început să predea cursuri de fitness în sala unui prieten foarte bun. S-a dedicat sportului, a slăbit foarte mult, are un corp tonifiat. Ea continuă şi acum să meargă foarte des în sala de fitness, dar are şi colaborări pentru diverse proiecte. În 2019 s-a căsătorit cu Daniel Paiu, într-un cadru restrâns la care au participat doar prietenii apropiați și familia. Bărbatul a avut un copil dintr-o altă relație, Milan.

Roxana Vancea, mamă şi soţie: „Înainte am refuzat ideea de căsnicie”

Înainte de a-și cunoaște actualul soț, Roxana Vancea a avut o relație cu Mihai Bendeac. Cei doi s-au cunoscut pe pe platourile de filmare ale emisiunii iComedy, iar relația lor a evoluat evoluat rapid. Cuplul părea perfect, însă lucrurile nu au mers. Ruptura s-ar fi produs din cauza lui Mihai Bendeac, care nu și-ar fi dorit căsătoria, mărturisea la momentul despărțirii Roxana Vancea.