Roxana Vancea, mai mult GOALĂ decât ÎMBRĂCATĂ pe un ger năprasnic FOTO

Roxana Vancea a fost mereu o persoană care a ştiut să se facă plăcută indiferent de situaţie. Cu toate că nu mai este vecina lui Răzvan şi Dani, Roxana nu a fost evitată de paparazzii. De când are o relaţie cu Mihai Bendeac, Roxana este pe zi ce trece mai "vânată".

RomaniaTV.net
12 ian. 2015, 09:48

Fosta asistentă a emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani” este o prezenţă care nu scapă de ochii curioşilor şi nici de bliţul paparazzi-lor. Recent, Roxana Vancea a reintrat în atenţia presei de monden cu o apariţie care a urcat instantaneu mercurul în termometre.

Roxana Vancea şi Mihai Bendeac au făcut asta în public. Totul a fost filmat VIDEO

Paparazzi WoWBiz au fotografiat-o pe Roxana într-o ţinută de casă foarte sexy pe care a adoptat-o şi pe stradă. Se pare că Roxana uitase să ia ceva din maşina sa, automobil pe care îl parchează mereu în faţa blocului. Astfel, fosta asistentă TV a decis că nu mai este cazul să-şi schimbe ţinuta până jos, şi a coborât la maşină îmbrăcată cu o cămaşă subţire şi decolată, cu o pereche de pantaloni scurţi, pantaloni care păreau mai mult boxeri fiindcă erau foarte sexy. La această ţinută a accesorizat şi papucii pufoşi de casă şi o bentiţă pe păr în formă de iepuraş.

Cum a coborât din scara blocului, Roxana a atras imediat toate privirile celor care treceau atunci pe stradă, iar cum nu ai ocazia să vezi aşa ceva prea des, curioşii s-au oprit în mijlocul drumului şi s-au şi închinat.

Citeşte şi  Roxana Vancea, DESTĂINUIREA anului pe Facebook. Are legătură cu Mihai Bendea