Roxana Vancea, prima declarație după ce a devenit mamă. Cum se simte vedeta

Roxana Vancea a născut un băieţel în urmă cu două zile, iar acum face și primele declarații după naștere. Vedeta spune că abia așteaptă să se întoarcă acasă!

18 nov. 2021, 08:51
Roxana Vancea, prima declarație după ce a devenit mamă. Cum se simte vedeta

Roxana Vancea, prima declarație după ce a devenit mamă. În urmă cu doar două zile Roxana Vancea a născut pentru prima oară! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar ieri a anunțat pe pagina sa de socializare vestea cea mare!

Roxana Vancea, prima declarație după ce a devenit mamă

Roxana Vancea a vorbit despre cum au decurs lucrurile la maternitate. Vedeta a născut la un spital de stat, natural, iar băiețelul său a cântărit 3.200 de grame. „Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3,200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a spus Roxana Vancea pentru Click!. Dragoș Paiu, soţul vedetei, susține că e foarte emoționant și abia așteaptă să își vadă fiul față-n față, dar şi să-și strângă iubita în brațe!

Roxana Vancea a născut un băieţel. Primele imagini de la maternitate FOTO

„La început, bebele va sta cu noi în cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț, pe care îl vom pune lângă patul nostru. În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu mi-am ales un ham, să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș”, a spus Roxana Vancea pentru VIVA!.