Roxana Vancea a născut un băieţel. Primele imagini de la maternitate FOTO

Roxana Vancea a devenit mamă! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos şi a publicat în urmă cu puțin timp și primele imagini alături de bebeluș, în spital!

17 nov. 2021, 14:09

Roxana Vancea a născut un băieţel. Vedeta a postat mai multe imagini pe pagina sa de Instagram, acolo unde i-a dat tag și partenerului ei de viață, Dragos Paiu.

Roxana Vancea a născut un băieţel

Vedeta a născut pe cale naturală şi a adus pe lume un băiețel care la naștere a cântărit 3.200 de grame și a măsurat 51 de centimetri. În urmă cu doar câteva zile Roxana Vancea mărturisea că nu are deloc emoții privind sarcina și că abia așteaptă să-și strângă băiețelul în brațe: „O să nasc natural. Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis și doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. Am înțeles că având colul atât de scurt nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”.

Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram. Care este motivul: „Este un bărbat gelos”

Roxana Vancea a luat foarte puține kilograme și până de curând lumea abia dacă observa că este gravidă! Vedeta face sport de mulți ani, însă din cauza problemelor din sarcină medicii au decis să nu mai facă gimnastică până la naștere.

„La început, bebele va sta cu noi în cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț, pe care îl vom pune lângă patul nostru. În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu mi-am ales un ham, să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș”, a spus Roxana Vancea pentru VIVA!.