Roxana Vancea se pregăteşte pentru naşterea primului copil. Fosta asistentă de la „Neaţa” s-a îngrăşat doar patru kilograme în sarcină

Emoţii mari pentru Roxana Vancea, care se află pe ultima sută de metri înainte de a deveni mămică. Peste doar o lună, vedeta va face cunoştinţă cu bebeluşul.

06 oct. 2021, 16:27

Roxana Vancea copil. Viitoarea mămică va naşte la începutul lunii noiembrie şi spune că se simte pregătită psihic pentru schimbările care vor urma în viaţa ei. Fosta asistentă de la Neaţa este foarte ataşată de Milan, copilul din prima căsnicie a lui Dragoş Paiu, partenerul ei de viaţă. Micuţul a ajutat-o, de altfel, să-şi dezvolte abilităţile de mămică.

Sunt însărcinată în 31 de săptămâni. Urmează să nasc la începutul lui noiembrie. Am emoții ca orice femeie însărcinată, însă m-am pregătit foarte bine psihic pentru ce urmează”, a declarat Roxana Vancea pentru Viva.ro.

Roxana Vancea va aduce pe lume primul copil pe cale naturală

Vedeta a ales să nască natural, fiind convinsă că acest tip de naştere va fi benefic atât pentru ea, cât şi pentru bebeluş.

Am ales să nasc natural, și pentru asta am nevoie de mai mult curaj și să fiu cât mai relaxată. Vreau să cred despre mine că sunt o femeie puternică și că o să reușesc să nasc așa cum mi-am propus. Medicul meu mi-a recomandat nașterea naturală.

Citeste si Primele imagini cu Cristian Boureanu și noua iubită. Cum a reacţionat fosta logodnică, Laura Dincă FOTO

Îmi doresc din tot sufletul să nasc natural. Am cântărit foarte bine beneficiile atât pentru mine, cât și pentru copil și am ajuns la concluzia că natural e cel mai bine pentru noi”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.

Silueta, printre priorităţile din perioada sarcinii

Pe parcursul sarcinii, fosta asistentă de la Neaţa a avut mare grijă să nu cadă pradă mitului potrivit căruia o gravidă trebuie să mănânce cât doi. Şi-a ales cu grijă alimentele, astfel încât a reuşit să nu se îngraşe mai mult de… 4 kilograme.

Am 51 de kilograme acum. Am rămas însărcinată la 47. Nu, nu mi-e teamă. Am făcut tot ce a depins de mine. Nu am mai mâncat dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, nu am mai mâncat seara târziu, am făcut mișcare atât cât mi-a permis doctorul, m-am odihnit, hidratat.

Nu aș avea de ce să-mi revin greu după naștere. Și oricine mă cunoaște știe cât sunt de ambițioasă. Momentan, asta cu aspectul fizic e ultimul lucru la care mă gândesc, în capul meu e doar cum să fiu o mamă bună și Milan să nu fie gelos”, a precizat Roxana Vancea.

Citeste si Fulgy, declarat pericol public. Judecătorii i-au impus un tratament medical de urgenţă