Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos: „6 zile pe săptămână”

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos. Când a intrat în lumina reflectoarelor, vedeta a făcut furori cu formele sale, mai ales cu bustul generos. În momentul în care kilogramele în plus au devenit tot mai vizibile, vedeta a decis să își schimbe radical stilul de viață.

05 mart. 2022, 20:20
Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos: „6 zile pe săptămână”
Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos. Când a intrat în lumina reflectoarelor, vedeta a făcut furori cu formele sale

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos. Fosta asistentă de la Neatza recunoaște că alimentația joacă un rol foarte important în tot acest proces, astfel că, deși face sport în mod constant, nu poate mânca orice și oricând.

Timp de 6 zile pe săptămână, Roxana Vancea are un regim alimentar foarte strict, iar în a șaptea zi își permite să trișeze și să consume acele alimente “interzise”.

Citeşte şi: Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram. Care este motivul: „Este un bărbat gelos”

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos

Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă. Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos.

Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc. Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc. Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu.

Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină.”, a spus Roxana Vancea, potrivit Protv.ro.