Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, agresată în casă, la 4 dimineaţa. A sunat la 112, după ce a fost lovită de iubit

Artista care va reprezenta România la Eurovizion, agresată în propria casă! Roxen a sunat la 112 la 4 dimineața pentru că iubitul ei a lovit-o. Artista a obținut ordin de protecție împotriva individului.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 08:56
Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, agresată în casă, la 4 dimineaţa. A sunat la 112, după ce a fost lovită de iubit

Roxana Larisa Giurgiu, Roxen, pe numele de scenă a sunat în urmă cu câteva zile a 4 dimineața la 112 reclamând faptul că este agresată de iubit. Polițiștii de secția 5 din capitală au mers la locuința vedetei se face și acum o anchetă însă între timp s-a emis un ordin de protecție prin care, pentru șase luni, iubitul fetei nu are voie să se apropie la mai puțin de 500 de metri față de ea, de casa ei sau locul de muncă, scrie Cancan.ro.

Când polițiștii au ajuns la locunța fetei, bărbatul părăsise deja apartamentul dar a fost informat telefonic cu privire la obligațiile pe care trebuie să le respecte după emiterea ordinului.

Roxen urma să reprezinte România la Eurovision 2020, ediție ce trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii mai, în Olanda. Totul s-a amânat, din cauza epidemiei de coronavirus, pentru anul viitor.

Roxen va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2021

Televiziunea Română a decis să o susţină pe Roxen ca reprezentantă a României la ediţia din 2021 a Eurovision Song Contest, după ce evenimentul din anul acesta a fost amânat, în contextul pandemiei COVID-19.

În conformitate cu clarificările aduse de către organizatori, ţările participante la concurs au libertatea de a păstra reprezentantul desemnat pentru ediţia din acest an sau pot alege un alt artist. Prevederile Regulamentului cu privire la melodia interpretată rămân însă aceleaşi, astfel încât respectiva melodie va trebui să fie lansată public după data de 1 septembrie 2021, arată un comunicat al televiziunii publice transmis AGERPRES.

Ne bucurăm să putem valoriza astfel investiţiile de resurse în organizarea Selecţiei Naţionale 2020 şi să respectăm, totodată, votul de încredere acordat deja lui Roxen„, a precizat Liana Stanciu, şef al delegaţiei României la Eurovision Song Contest, citată în comunicat.

Roxen trebuia să reprezinte România la Eurovision 2020 cu piesa „Alcohol You”.

La rândul său, artista a vorbit despre piesa ei selectată pentru ediţia de anul acesta a Eurovision, dar care nu va putea fi interpretată anul viitor.

Îmi pare rău că regulamentul nu-mi va permite să cânt ‘Alcohol You’, o piesă la care ţin foarte tare, pe care însă o voi cânta ori de câte ori voi avea ocazia. Abia aştept să ne întoarcem la treabă şi să producem cea mai bună melodie pentru Eurovision 2021„, a declarat Roxen.