Ruby face dezvăluiri uluitoare despre copilărie: Adunam fier vechi, furam, mă băteam cu băieţii

Ruby este o prezenţă efervescentă în showbizul autohton care stârneşte controverse, atât prin look cât şi prin atitudine. Recent, actriţa a vorbit despre copilăria ei.

22 apr. 2013, 05:37
Ruby face dezvăluiri uluitoare despre copilărie: Adunam fier vechi, furam, mă băteam cu băieţii

Ruby, fata rea din showbizul românesc, a vorbit pentru prima dată despre copilăria ei. A povestit ce năzdrăvănii făcea în primii ani de şcoală, cum se bătea cu băieţii şi cum aduna fier vechi pentru a strânge bani. Frumoasa brunetă a avut o copilărie mai puţin obişnuită pentru o fată, dată fiind firea ei mai băieţoasă.

„Îmi plăcea să mă caţăr pe acoperişuri, să alerg, să mă bat cu băieţii. Eram un copil tare năzdrăvan. Adunam fier vechi, furam de prin pomi, tot felul de fructe. Făceam lucruri normale pentru un copil la vârsta respectivă. Mi-e dor de copilărie”, a spus Ruby pentru cancan.ro.

Deşi nu a fost un copil tocmai uşor de crescut, artista mărturiseşte că nu primea pedepse din partea părinţilor pentru că nu se lăsa strunită atât de uşor.

VEZI ŞI: Ruby şochează din nou. Vezi FOTOGRAFIA INTIMĂ pe care a postat-o pe o reţea de socializare

Singura persoană de care Ruby se mai temea e bunica ei, despre care îşi aminteşte ca o fugărea cu biciul şi, chiar dacă nu o bătea, femeia voia să o disciplineze un pic pe năbădăioasa cântăreaţă.


loading...