Ruby, RĂZBOI pe VIAŢĂ şi pe MOARTE cu Iulia Albu

Un nou război a izbucnit în showbiz-ul autohton: Ruby este la cuţite cu celebra Iulia Albu. Totul se pare că a pornit de la ţinuta adoptată de artistă la un eveniment muzical, ţinută cu care Iulia Albu nu a fost de acord.

RomaniaTV.net
08 oct. 2015, 05:23

Iulia Albu nu mai conteneşte să analizeze ţinutele tuturor vedetelor din România. Cum mai în fiecare săptămână este câte un eveniment important de la care vedetele nu pot lipsi, Iulia Albu nu iartă pe nimeni, când vine vorba de ţinute.

Ultimul scandal în care este implicată Iulia Albu o are în prim-plan pe Ruby, care se pare că la un eveniment recent a optat pentru o salopetă neagră, extrem de sexy datorită decolteului, dar care avea o mantie cu trenă.

Fiind de părere că ţinuta nu a avantajat-o deloc, Iulia Albu a scris pe contul de Facebok, dar şi pe blog că artista arată ca un „pitic de grădină cu mantie”.

Primele imagini cu Iulia Albu pe patul de spital. Vedeta a fost supusă unei operaţii

Enervată la culme de această comparaţie, Ruby i-a dat replica excentricei vedete într-o postare amplă pe blog, intitulată: „De ce mă cobor eu la nivelul Iuliei Albu?”.

„Deşi nu e o miză şi e o luptă inegală, cumva mă frapează nonşalanţa cu care jigneşte. Încearcă să ascundă faptul că e doar un măscărici plătit de o staţie TV pentru a ataca oameni şi a face rating. Că doar nu o ia nimeni în serios legat de job-ul cu care se laudă ea.

Nu are nici un haz. Nu spune nici măcar o glumă bună. Are nişte încercări de umor la care râde doar ea şi nimeni altcineva. Nici măcar colegii prezentatori. Apoi, ţinutele, machiajele, faza cu găina… Pfff…

În apărarea mea, vreau să spun că nu m-am deghizat în pitic de grădină cu mantie, ci în Batman pitic. Mi se mai spune şi micuţul Bruce Wayne…”, a scris Ruby pe blog.

Citeşte şi  Carmen Iohannis, criticată de Iulia Albu: Ţinuta doamnei este potrivită pentru o ieşire formală netelevizată