Revoltă în cazul Huidu: „Dacă îi pun un pistol la ureche lui Huidu, sunt complet integrată social?”

Judecătorii spun că Şerban Huidu este corect integrat social şi nu are antecedente. Motivarea instanţei judecătoreşti a revoltat rudele victimelor. Elena Lungu, văduva bărbatului decedat în accident, a declarat la România TV că "aceste argumente vin să motiveze o crimă triplă realizată de Şerban Huidu".

RomaniaTV.net
19 oct. 2012, 13:07
Revoltă în cazul Huidu: „Dacă îi pun un pistol la ureche lui Huidu, sunt complet integrată social?”

„Motivarea mi se pare dată destul de târzie. Aceste argumente vin să motiveze o crimă triplă realizată de Şerban Huidu, care a intrat pe contrasens cu viteză, într-o curbă în care avea obligaţia să meargă cu 30 / oră, el avea aproape 90. A ridicat maşina în aer cu trei persoane. Nu a făcut nicio manevră de evitare a obstacolului. Aceste argumente vin să îmbrace o sentinţă absolut revoltătoare şi nedreaptă. Dacă eu mă duc şi îi pun un pistol la ureche lui Huidu, nici eu nu am antecedente penale, sunt complet integrată social, nu am nevoie să-mi dea permis şi o să-mi recunosc fapta, primesc tot doi ani şi jumătate cu suspendare?”, a spus Elena Lungu, văduva lui Balog Lungu Ştefan.

 

Decizia Judecătoriei Braşov nu este definitivă, şi a fost contestată de rudele victimelor la Curtea de Apel Braşov.

Şerban Huidu a primit doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare. În octombrie 2011, trei oameni au murit în urma accidentului provocat de realizatorul TV.