Rudar Velenje – FCSB 0-2 în prima manşă din turul al doilea preliminar din Europa League. Calificarea, o formalitate la Bucureşti

FCSB s-a impus, joi, pe terenul lui Rudar Velenje, scor 2-0 în prima manşă din turul al doilea preliminat al Europa League, şi este ca şi calificată în faza următoare, unde va întâlni îmvingătoarea "dublei" dintre Hajduk Split şi Slavia Sofia.

26 iul. 2018, 17:16
Rudar Velenje – FCSB 0-2 în prima manşă din turul al doilea preliminar din Europa League. Calificarea, o formalitate la Bucureşti

FCSB a început furtunos meciul și a deschis scorul după doar 5 minute: Junior Morais a centrat perfect, Man a scăpat de un fundaș al lui Rudar și a înscris cu capul fără emoții. A urmat o retragere de neînțeles a steliștilor, care, după primele 20 de minute, i-au lăsat pe sloveni să fie mai periculoși și să se apropie de poarta lui Bălgrădean. Ofensiva lui Rudar nu a prins însă cea mai bună zi, iar scorul a rămas nemodificat.

FCSB nu a mai repetat aceleași greșeli și după pauză. Ocaziile ratate de Momcilovici și Florin Tănase au prevestit reușita din minutul 74 a lui Teixeira. Portughezul a speculat două nesincronizări ale apărării slovenilor și a înscris în poarta goală. FCSB putea să câștige meciul la scor de neprezentare, dar Florin Tănase a ratat incredibil. Scăpat singur, jucătorul introdus la pauză în locul lui Gnohere a finalizat defectuos, șutând chiar în portarul lui Rudar.

Returul cu Rudar Velenje va avea loc joia viitoare, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

RUDAR VELENJE FCSB 0-2 (0-1)

Au marcat: MAN 5, TEIXEIRA 74

RUDAR VELENJE: Pridigar – Pusaver, Vasiljevic, Tomasevic, Pisek – Parfitt-Williams (56 Kamara), Trifkovic (73 Vodeb) – Muic, Bolha, Tucic (69 Simunac) – Radic. Antrenor: Marijan Pusnik.

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Jr. Morais – Pintilii, Qaka – Man, Moruțan (68 Jakolis), Teixeira (82 L. Filip) – Gnohere (46 Fl. Tănase). Antrenor: Nicolae Dică.