Rudel Obreja, mesaj pe Facebook din ÎNCHISOARE. Ce se întâmplă cu fostul şef al FR Box după DECIZIA ÎCCJ în cazul Dosarului "GALA BUTE"

Publicat: Marţi, 12 Iunie 2018 17:26 // Actualizat: Marţi, 12 Iunie 2018 18:26 // Sursa: romaniatv.net

Rudel Obreja a scris, marţi, pe Facebook, că decizia ÎCCJ de admitere a cererilor de sesizare a CCR echivalează cu o recunoaştere a faptului că el a fost condamnat în dosarul Gala Bute "încălcându-i-se drepturile". Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box este încarcerat, fiind condamnat la cinci ani de închisoare.

Rudel Obreja susţine că va continua să-şi caute dreptatea.

"Astăzi, ÎCCJ mi-a admis două cereri de sesizare a CCR, ceea ce echivalează cu o recunoaştere subtilă că am fost condamnat încălcându-mi-se flagrant drepturile!!! Una dintre ele vizează faptul că ambele complete, care m-au judecat AU RESPINS cererile mele pentru desemnarea unor EXPERŢI NEUTRI care să efectueze o EXPERTIZĂ FINANCIAR - CONTABILĂ NEUTRÃ. Am fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare EXCLUSIV în baza raportului "specialistului" DNA! Va dura ceva vreme până când CCR se va pronunţa, timp în care însă, nu voi renunţa să îmi caut DREPTATEA. Iată că există şi judecători oneşti. Cinste lor!", a scris Rudel Obreja pe Facebook.

Răsturnare de situaţie în dosarul "Gala Bute". Instanţa supremă sesizează CCR cu o excepţie ridicată de Rudel Obreja

Marţi, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să sesizeze Curtea Constituţională cu o excepţie de neconstituţionalitate ridicată de Rudel Obreja în dosarul "Gala Bute".

"Completul de 5 Judecători, Penal 2 în dosarul nr.2303/1/2017/a1. Desfiinţează încheierea atacată si, rejudecând: Admite cererea de sesizare a Curtii Constitutionale cu exceptia de neconstitutionalitate a dispoziţiilor art.172 alin.9, 10 şi 12 din Codul de procedură penală", este decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pronunţată luni, care este definitivă.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CCR condamnare gala bute ÎCCJ Rudel Obreja
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H