Rudel Obreja, presat să o "toarne" pe Elena Udrea. "S-a întâmplat în toaleta de la DNA. Mi-au cerut să îl dau şi pe Traian Băsescu"

Publicat: Miercuri, 22 Ianuarie 2020 20:33 // Actualizat: Joi, 06 Februarie 2020 10:22 // Sursa: romaniatv.net

Rudel Obreja, 54 de ani, fostul președinte al Federației Române de Box, a făcut dezvăluiri incendiare, miercuri, în emsiunea "Prietenii lui Ovidiu", moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Rudel Obreja a vorbit despre relația pe care o are cu Elena Udrea, condamnată în același dosar "Gala Bute", dar și cu fostul președinte Traian Băsescu.

"N-aveam cum s-o dau pe Elena Udrea pentru că Elena Udrea nu e a mea! Jargonul ăsta arată că așa au stat lucrurile. Și au fost patru modalități diferite prin care mi s-a cerut să o dau pe Elena Udrea. Să scriu lucruri despre dânsa. Într-una din cele patru situații mi s-a cerut să-l dau și pe Traian Băsescu. După ce-am fost eliberat ne-am văzut o singură dată. Ne-am salutat ca prieteni de suferință. Și-am mai vorbit de câteva ori la telefon sau prin intermediul unor mesaje. Vă mai fac o mărturisire. Am încercat s-o mai salut pe Elena Udrea zilele trecute și nu mi-a răspuns la telefon. Pe Traian Băsescu l-am văzut puțin înainte de Anul Nou. Personal vorbesc cu dânsul. Ne-am întâlnit ultima dată întâmplător. Am numărul dânsului de telefon. Bine, are vreo trei de fapt", a declarat Rudel Obreja.

Elena Udrea după rejudecarea Galei Bute de la zero: "Nu vreau să fiu judecată pe baza bileţelelor de la generali"

"S-a întâmplat odată în toaleta de la DNA! Într-unul dintre momentele în care mă găseam acolo la anchetă a venit cineva într-o toaletă cu două cabine. Nu era chiar foarte curat acolo. Nici n-am apucat să intru într-una din cele două cabine că a venit cineva lângă mine. Nu-l cunoșteam și nici n-aș mai putea recunoaște pentru că au trecut deja şase ani de-atunci. Mi-a spus: "Dă-o pe Udrea și scapi! Dă-o pe Udrea! Dă-l și pe Băsescu! De ce îi ții în brațe?". Și mi-a mai spus alte lucruri pe care n-aș putea să le spun. Eu cred că omul era din DNA. Modul în care s-a prezentat, cum arată și cum a vorbit, fermitatea. Asta mi-a indus mie... Așa l-am simțit energetic. În plus în DNA nu merge lumea așa la toaletă. Să zicem că a fost o întâmplare, doar că au mai fost trei situații. Am avut pe cineva în celulă într-o noapte. Era cu drogurile... A încercat să mă tragă de limbă și s-a creat o situație să rămânem doar noi doi în celulă. În mod cert era pus. Apoi, cineva din familie a fost contactat și i-a spus, fiind condiționat, mult mai oficială discuția. Dacă Obreja o dă pe Udrea vă grantez că scapă! Soția mea a venit la mine, pentru că era avocat și putea să vină zi de zi și mi-a transmis ce i s-a spus", a mai povestit fostul președinte al Federației de Box.

Lucian Bute rupe tăcerea după scandalul din "Gala Bute": "A fost cel mai greu moment"

Rudel Obreja a fost condamnat în 2018 la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală în dosarul "Gala Bute". A fost eliberat după şapte luni petrecute în spatele gratiilor, după ce a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de cinci judecători. Dosarul a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015, acuzațiile aduse fiind de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
elena udrea gala bute Rudel Obreja Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 ian 07:21
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
... fufa voastră cocoșată învățată pe la colțul străzii
a rămas c-un tic, săraca, de se vede și aici cum se ține să nu-i scape împărțeala prăzii...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H