Rudel Obreja vrea să plece din țară pentru a se trata de cancer

Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de închisoare în Dosarul "Gala Bute", a fost eliberat din închisoare pentru trei luni, pe 22 iulie, pentru a se trata de cancer. Recent, el a cerut permisiunea pentru a părăsi țară, urmând să efectueze un tratament în străintate.

06 oct. 2022, 10:25
Rudel Obreja vrea să plece din țară pentru a se trata de cancer

Fostul președinte al Federației Naționale de Box Rudel Obreja a ajuns piele şi os din cauza bolii. Diagnosticat cu cancer, Rudel Obreja a fost eliberat din închisoare pentru a se putea trata. Recent, a cerut să rămână în libertate, deşi trebuia să revină în închisoare pentru a săvârşi pedeapsa de 5 ani primită în dosarul Gala Bute. Mai mult, fostul președinte al Federației Naționale de Box a cerut permisiunea pentru a părăsi țară, urmând să efectueze un tratament în străinătate deoarece spune că starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele luni. Instanţa a rămas în pronunţare.

Citeşte şi: De nerecunoscut! Primele imagini cu Rudel Obreja după ce a fost eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer GALERIE FOTO

„Știm cu toţii, cu tot respectul pentru medicii din România şi sistemul de la noi… e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale. Având în vedere că toată această perioadă situaţia se înrăutăţeşte e foarte clar că trebuie să găsesc şi un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient”, a explicat Rudel Obreja, la Antena 3.

Citeşte şi: EXCLUSIV Soţia lui Rudel Obreja, după apariţia imaginilor cu fostul şef al FR Box afectat de cancer: „Nu este un tertip, i-a fost pusă viaţa în pericol!” VIDEO

În luna aprilie, fostul președinte al Federației de Box Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, în care a fost condamnată și Elena Udrea. Acesta a susținut că nu se aștepta la decizia instanței și a vorbit despre un „ping-pong al presupusei justiţii din ţara asta”.

”Absolut nimic nu am să-mi reproşez, doar mă încearcă o părere de rău că dacă ajungeam la rejudecare – dar probabil că s-a aflat asta – pregătisem surpriză mare. Răsturnam tot dosarul cu făcăturile lor, cu evaziunea fiscală, cu moldovenii ăia… Eram pregătit să răstorn dosarul ăsta foarte tare, dar probabil că s-a aflat şi atuncea asta e!”, a declarat Rudel Obreja, la Antena 3.