Mama şi rudele fetelor ucise în accidentul de sâmbătă cer să se facă dreptate: Trebuia să poarte rochiţa la ziua ei, acum o îmbracă la înmormântare

Noi dezvăluiri cutremuratoare despre cele doua fete ucise pe trotuar de o şoferiţă la sfârşitul săptămânii trecute în Sectorul 2 al Capitalei. Una dintre victime urma să împlinească şapte ani peste două săptamâni. 

01 mart. 2021, 11:25
Mama şi rudele fetelor ucise în accidentul de sâmbătă cer să se facă dreptate: Trebuia să poarte rochiţa la ziua ei, acum o îmbracă la înmormântare

E durere mare în familiile celor două fetiţe ucise sâmbătă de o şoferiţă în  Bucureşti. Astăzi, rudele fetelor ucise au venit la IML să ridice trupul Raisei, copila de 6 ani decedată în accident. Deocamdată, nu poate fi ridicat şi sicriul cu trupul neînsufleţit al Mihaelei pentru că nu sunt gata formalităţile.

„Rochiţa aceasta trebuia să o îmbrace la o ocazie specială. Peste două săptămâni era ziua ei. Împlinea şapte ani. Trebuia să o poarte de ziua ei dar de fapt trebuie să o luăm, să o înmormântăm din cauza unei doamne”, spun rudele uneia dintre fetiţele ucise sâmbătă în accidentul din cartierul Andronache.

Vă reamintim că două fete în vârstă de 6 ani, respectiv 21 ani au murit într-un accident produs sâmbătă în cartierul Andronache din Bucureşti. Cele două copile se jucau pe trotuar în cartierul Andronache din Capitală când au fost lovite în plin de un bolid scăpat de sub control de șoferiță în vârstă de 56 ani. La audieri, şoferiţa le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul volanului după ce a încurcat pedalele „acceleraţie” şi „frână”.

Citeşte şi: Accident înfiorător în Capitală! Două fetiţe au MURIT după au fost strivite de o maşină pe trotuar. Şoferiţa, dusă la audieri

Şoferiţa vinovată urmează să fie audiată din nou luni după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică nu a putut da explicații procurorilor din cauza stării în care se afla. Procurorii au spus că era în stare de șoc și că fusese bătută de rudele fetelor pe care le-a ucis. Femeia a fost lăsată să plece acasă, iar audierile au fost amânate.

Mama uneia dintre fete cere să se facă dreptate în acest caz. „E în libertate, dar legea trebuie să își facă datoria, să își facă dreptate, să își facă datoria”, a declarat mama unei dintre fetele ucise, citată de Digi 24.

Fratele uneia dintre victime susține că accidentul a fost provocat și de faptul că în zonă nu sunt limitatoare de viteză, deși au fost cerute. „De foarte multă vreme, toată lumea a făcut cerere, dar ni se spune că nu sunt bani! De aia s-a întâmplat și necazul cu surioara mea și cu cealaltă fetiță”, a spus fratele uneia dintre victime.

Citeşte şi: USR propune modificarea Codului Rutier după accidentul în care două fetiţe au murit VIDEO