Rudele fiului de deputat care a provocat un GRAV ACCIDENT RUTIER au încercat să dea bani victimei

Potrivit România TV, rudele fiului deputatului Dan Bordeianu au încercat să dea bani familiei tinerei pe care a băgat-o în spital în urma accidentului grav de circulaţie pe care l-a provocat la intrarea în oraşul Huşi.

20 dec. 2014, 06:36
Rudele fiului de deputat care a provocat un GRAV ACCIDENT RUTIER au încercat să dea bani victimei

Imediat după ce tânăra de 18 ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Huşi, şi-au făcut apariţia şi rudele şoferului de 18 ani care au vrut să dea bani familiei victimei.

Mama băiatului a chemat rudele fetei în parcarea spitalului şi a încercat să le dea bani, însă părinţii tinerei au refuzat. Mama victimei este extrem de revoltata si spune ca nu va lua niciun ban de la cei care i-au bagat fata in spital.

Tanara se afla in stare grava la Spitalul de Urgenta din Vaslui. Ea a fost supusa mai multor interventii chirurgicale timp de patru ore, iar starea ei de sănătate este încă incertă.

VEZI ŞI Un fiu de deputat a provocat un grav accident rutier. Viaţa unei tinere este în pericol

Fiul de 20 de ani al deputatului Bordeianu conducea maşina cu viteză foarte mare când a văzut un microbuz care încerca să execute o manevră de întoarcere la ieşirea din oraşul Huşi. A încercat să evite impactul cu micorbuzul, dar a scăpat maşina de sub control, aceasta intrând într-un gard metalic.

În urma impactului, portiera s-a deschis, iar fata de 18 ani care se afla în autoturism a fost proiectată pe caldarâm. A fost internată cu un traumatism cranio-cerebral grav şi alte leziuni la Spitalul Judeţean Vaslui.

Pe numele lui Bordeianu jr. s-a deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.